9 Ιαν 2017

Βρέθηκε η σορός της 31χρονης που έπεσε από τη γέφυρα του Ρίου (vid)

Βρέθηκε η σορός της 31χρονης που έπεσε από τη γέφυρα του Ρίου (vid)

Στην 31χρονη γυναίκα που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε πέσει από τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, ανήκει η σορός που βρέθηκε χθες το απόγευμα στην παραλία Λακκόπετρας στην Κάτω Αχαΐας.

Οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας είχαν εντοπίσει τότε την άτυχη γυναίκα να κατεβαίνει από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και στη συνέχεια να χάνεται.Το Λιμενικό είχε διεξάγει εκτεταμένες έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Η γυναίκα φέρεται να στάθμευσε το αυτοκίνητό της μεταξύ του δεύτερου και τρίτου πυλώνα της Γέφυρας.Έπειτα, βγήκε και πήδηξε στη θάλασσα.Από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί αν όντως η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα. Ωστόσο φαίνεται να σταθμεύει το όχημά της και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κάγκελα.

Όπως γράφτηκε στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, στο αυτοκίνητο βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα μέσω του οποίου προαναγγέλλεται αυτοκτονία. Το λιμενικό σώμα είχε διεξάγει εκτεταμένες έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.Σύμφωνα με το Λιμενικό η σορός εντοπίστηκε από πολίτες που ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε το Λιμενικό.

Η άτυχη γυναίκα αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βρέθηκε η σορός της 31χρονης που έπεσε από τη γέφυρα του Ρίου (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications