Αφγανός λαθρομετανάστης στην Αυστρία μαχαίρωσε γυναίκα, επειδή διάβαζε τη Βίβλο σε κέντρο φιλοξενίας
Αφγανός λαθρομετανάστης στην Αυστρία μαχαίρωσε γυναίκα, επειδή διάβαζε τη Βίβλο σε κέντρο φιλοξενίας

Το φανατικό μίσος των ισλαμιστών απέναντι στον Χριστιανισμό αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά με το πρόσφατο αιματηρό συμβάν σε κέντρο φιλοξενίας στην Αυστρία.

Επίθεση από έναν αφγανό λαθρομετανάστη δέχθηκε μια 50χρονη γυναίκα σε κέντρο φιλοξενίας στην πόλη Τίμελκαμ της βορειοδυτικής Αυστρίας, επειδή διάβαζε τη Βίβλο!

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 22χρονος Αφγανός θεώρησε εαυτόν προσβεβλημένο επειδή η γυναίκα προσεκλήθη στο χώρο προκειμένου να συζητήσει με λαθρομετανάστες το περιεχόμενο της Βίβλου.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 22χρονος όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, μπήκε στην κουζίνα στην οποία βρισκόταν η 50χρονη και της επιτέθηκε με μαχαίρι.Για καλή της τύχη η γυναίκα φορούσε ένα χοντρό παλτό που δεν επέτρεψε στη λάμα του μαχαιριού να της προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Ωστόσο η 50χρονη χτύπησε στο αυτί από την πτώση της λόγω της σφοδρότητας των χτυπημάτων του νεαρού αφγανού.Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο 22χρονος παραδέχθηκε ότι η αντίδρασή του ήταν υπερβολική, αλλά υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει «προσωπικά προβλήματα»...

Αυτή είναι η ευγνωμοσύνη και ο σεβασμός τους σε αυτούς που τους περιθάλπουν!
πηγή - xryshaygh.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications