7.000-10.000 οπαδοί του Σώρρα έχουν στείλει εξώδικα στις Εφορίες να τα πάρουν από τα 600 δισ.
7.000-10.000 οπαδοί του Σώρρα έχουν στείλει εξώδικα στις Εφορίες να τα πάρουν από τα 600 δισ.

Σάλος έχει ξεσπάσει σε πολλές Εφορίες της χώρας καθώς εκατοντάδες πολίτες εμφανίζονται καθημερινά και ζητούν από τους εφοριακούς να πληρώσουν τα χρέη τους με τα ομόλογα που λέει πως κατέχει ο Αρτέμης Σώρρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, σε μεγάλες Εφορίες της Αθήνας, όπως για παράδειγμα στο Περιστέρι, στο Χαλάνδρι, στη Νέα Ιωνία, στο Φάληρο ακόμα και στη Γλυφάδα πάνε στους Εφόρους και ζητούν να πληρώσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο.

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη, Ιεράπετρα, Χανιά, Καβάλα.Σύμφωνα με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις τα «πληρεξούσια» κυμαίνονται από 7.000 έως 10.000.Οι προϊστάμενοι των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή κατάσταση.

Την ίδια ώρα οι οπαδοί του Σώρρα πληρώνουν έως και 60 ευρώ για να στείλουν τα απίθανα εξώδικα με τα οποία ζητούν να εξοφληθούν οι οφειλές τους από τα… 600 δισ. δολάρια του Σώρρα.

Η Εφορία, πάντως, έχει αρχίσει να απαντά, ότι δέχεται μετρητά, πιστωτικές κάρτες, μετοχές και ακίνητα, αλλά σε καμία περίπτωση οι οφειλές δεν διαγράφονται από τον επικαλούμενο αμύθητο «θησαυρό».

Τι οδηγίες δίνει ο Αρτέμης Σώρρας στους οπαδούς του
Το μέλος που ενδιαφέρεται να στείλει την εξώδικη εξουσιοδότηση 12 σελίδων προς τις Εφορίες θα πρέπει να συμπληρώσει το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, τη διεύθυνση κατοικίας και το ΑΦΜ του καθώς και το που θα σταλεί το έγγραφο. Αντίθετα, σε κανένα δεν πρέπει να αναγράφεται το ποσό οφειλής!

Στην περίπτωση που η εντολή αφορά χρέος σε Εφορία ή ασφαλιστικό ταμείο, ο αιτών θα πληρώσει στο γραφείο του κ. Σώρρα το ποσό των 25 ευρώ, για τα έγγραφα και τον δικαστικό επιμελητή που θα προσκομίσει στο υπουργείο Οικονομικών αντίγραφο της αίτησης. Αν το χρέος αφορά τράπεζα, θα πληρώσει 21 συν 35 ευρώ στον δικαστικό επιμελητή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications