Στυγνή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου από το Υπουργείο Παιδείας υπέρ λάθρο
Στυγνή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου από το Υπουργείο Παιδείας υπέρ λάθρο

Το Υπουργείο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με μεθοδικό και συστηματικό τρόπο, προπαγανδίζει θέσεις υπέρ της αθρόας εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα που πλέον τείνει να λάβει χαρακτηριστικά άτυπης εισβολής και μαζικού εποικισμού της χώρας.

Η παρακάτω εικόνα αποδεικνύει περίτρανα ακόμα την προσπάθεια που καταβάλει το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να προπαγανδίσει σε νεαρές ηλικίες που διαμορφώνεται η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας ενός νεαρού παιδιού θέσεις υπέρ των λαθρομεταναστών και μάλιστα με τρόπο... προκλητικό και μονομερή. Εσκεμμένα χρησιμοποιεί τον ψευδή και αβάσιμο νομικά όρο πρόσφυγες ώστε να τονίσει το συναισθηματικό χαρακτήρα επηρεάζοντας τους νεαρούς μαθητές.

Με τρόπο απαξιωτικό σημειώνει πως "κάποιοι θέλουν να τους διώξουν" ώστε να τονιστεί πως όσοι διαμαρτύρονται είναι μια περιθωριακή και γραφική μειοψηφία, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Πρόκειται για προσπάθεια χειραγώγης των νεαρών μαθητών του Δημοτικού.

Στο βιβλίο "Γλώσσας" της έκτης Δημοτικού γίνεται η παρακάτω αναφορά:

Γι' αυτό και δεν ήταν καθόλου τυχαία η αλλαγή του ονόματος του Υπουργείου από Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Πάντως, το οξύμωρο είναι πως πάνω από την μικρή παράγραφο της επιστολής των μαθητών προς τον δήμαρχο τονίζει χαρακτηριστικά: "Οι αυτόχθονες λαοί έχουν εξαφανιστεί"... Και δεν αποκλείεται δηλαδή αφού η μαζική είσοδος αλλοδαπών, η γήρανση του πληθυσμού, η μετανάστευση των νέων και η υπογεννητικότητα μειώνουν τον πληθυσμό της χώρας.

Παλαιότερα είχαμε τη Δραγώνα και τη Ρεπούση με τη διαστρέβλωση ιστορικών γεγονότων. Τώρα έχουμε την προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών. Το Αρθρο 16, παράγραφος 2 του Συντάγματος είναι ξεκάθαρο: H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

Φαίνεται πως εκεί στο Υπουργείο δεν έχουν αντιληφθεί τη θέση και τον ρόλο που επιτελούν αλλά νομίζουν ότι είναι σε μια από τις πολλές ΜΚΟ διεθνιστικής προπαγάνδας ή σε καμία συγκέντρωση δήθεν αλληλέγγυων... ΤΟ 80% ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ 50ΕΥΡΑ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Post A Comment:

1 comment

sotos206είπε...

http://www.sotos206.gr/mkogreecenew/lathro.htm

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications