Σοκ: Ο Αφγανός που δολοφόνησε την 19χρονη στη Γερμανία, είχε σπρώξει και τη φοιτήτρια στην Κέρκυρα!
Σοκ: Ο Αφγανός που δολοφόνησε την 19χρονη στη Γερμανία, είχε σπρώξει και τη φοιτήτρια στην Κέρκυρα!

Συνελήφθη τότε αλλά αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στον ποταμό Dreisa στην πόλη Freiburg της Γερμανίας.

Η 19χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον Αφγανό

Το νέο στοιχείο που έρχεται να προστεθεί αφορά στην ταυτότητα του δράστη, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε επιτεθεί σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας χτυπώντας την για να της αρπάξει την τσάντα.

Τότε, ο κακοποιός είχε ρίξει την κοπέλα στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με βαριές σωματικές κακώσεις. Ο αλλοδαπός δράστης είχε συλληφθεί, δηλώνοντας πως είναι 17 ετών και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όμως, όπως αναφέρει η δικηγόρος του Μαρία Ελένη Νικοπούλου, κατάφερε να πετύχει την αποφυλάκιση του κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών!

H Σπυριδούλα, που έσπρωξε ο Αφγανός στο γκρεμό

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η συνήγορος του Αφγανού κακοποιού: «Πράγματι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που φέρεται να σκότωσε την 19χρονη στην Γερμανία και να επιτέθηκε στην 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα. Αν και είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και είχε μεταφερθεί στις φυλακές Βόλου, κατάφερε να αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών».

Φωτογραφία του 17χρονου τότε Αφγανού από την προσαγωγή του στα δικαστήρια

Ο Αφγανός δράστης αποφυλακίστηκε στις 31 Οκτωβρίου το 2015 σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου 4322/2015 με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της μόνιμης κατοικίας του μια φορά τον μήνα.

Ο νεαρός Αφγανός αφού έκανε χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου δήλωσε μόνιμη κατοικία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ήταν τυπικός μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 όταν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα της δηλωμένης περιοχής του. Έκτοτε, η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητά. άλλη μια δολοφονία με την σφραγίδα των συριζανελ. Πόσες ακομα δολοφονίες πρέπει να γίνουν για να καταργηθεί αυτός ο νόμος έκτρωμα του συριζα? ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ κανεις δεν θα προσέξει μια λεπτομέρεια και σε αυτη την δολοφονία οπως και σε αλλες τα τελευταία χρονιά απο λαθρο, που εξηγεί πολλά !

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ανωμαλοφατσα ..... ειρθε ευρωπη να βγαλει τα αρρωστα συνεσθηματα του .. στην χωρα του δεν μπορουσε γιατι θα τον καθαριζαν σε δευτερολεπτα ..,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications