Πάλι θύμα απαγωγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα!
Πάλι θύμα απαγωγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα!

Με την απειλή πιστολιού και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, άγνωστοι την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της χωρίς να την πειράξουν.

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για την γνωστή δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα, που έπεσε για μια ακόμη φορά θύμα απαγωγής από ενόπλους στο Λουτράκι! Όπως κατέθεσε, όμως, αφού την περιέφεραν στις γύρω περιοχές, πυρπόλησαν το αυτοκίνητό της και την εγκατέλειψαν χωρίς να αρπάξουν τα χρήματα που είχε μαζί της.

Το νέο περιστατικό σε βάρος της Θάλειας Χούντα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν κινήθηκε με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου. Όπως κατήγγειλε η ίδια, μόλις έφτασε στο ύψος της Ελευσίνας η αστυνομική συνοδεία που είχε σταμάτησε να την ακολουθεί μια και η περιοχή από εκεί και μετά υπάγεται στην Κορινθία και είναι εκτός δικαιοδοσίας. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άγνωστοι που προφανώς ακολουθούσαν διακριτικά την πορεία της, για να της κλείσουν το δρόμο.

Με την απειλή πιστολιού και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό της και την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα. Στο ύψος της Σκάρπας την σταμάτησαν, την έβγαλαν από το όχημα και του έβαλαν φωτιά. Αμέσως μετά, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να την πειράξουν!

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τον δικηγόρο σύζυγό της Νίκο Μπούρα από το κινητό της που δεν πήραν οι δράστες και, αφού περιπλανήθηκε αρκετές ώρες, έφτασε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί που την οδήγησαν στην Ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση.

Η Θάλεια Χούντα, η οποία υπήρξε υποψήφια βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., είχε πέσει θύμα απαγωγής το Μάρτιο του 2014. Τότε, άγνωστοι είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ποινικολόγο σύζυγό της και τον ενημέρωσε ότι την είχαν απαγάγει μόλις έφυγε από το σπίτι τους στο Κολωνάκι για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Μετά από 12 ημέρες ομηρίας, την άφησαν ελεύθερη στην οδό Πανόρμου.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2015, η Θάλεια Χούντα βρέθηκε χτυπημένη και με τραύματα από μαχαίρι έξω από το σπίτι της στην οδό Υψηλάντου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Αλλά και τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, η δημοσιογράφος είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο γκαράζ του σπιτιού της από έναν άγνωστο, αλλά είχε προλάβει να καλυφθεί!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications