ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,KAI ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ…!(ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,KAI ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ…!(ΒΙΝΤΕΟ)

Προανάκριση σε βάρος του πατέρα του ιδιοκτήτη του Καφενείου της Ιχθυόσκαλας Στρατή Τσουκαλά, διενεργεί το Λιμεναρχείο, με την εντολή αυτή να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, μετά την χρήση κυνηγετικού όπλου, που έκανε, προκειμένου να απωθήσει δεκάδες μαινόμενους μετανάστες, που επιτίθονταν εναντίον του.

Ως γνωστόν η κατάσταση στη Σούδα, ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όταν με την Αστυνομία απούσα στις 3.00 μ.μ. συγκρούστηκαν μεταξύ τους ομάδες μεταναστών διαφορετικών ενοτήτων. Ανάμεσα σε πέτρες, σπασμένα μπουκάλια και κεφάλια, 5 τραυματισθέντες και πανικού, δεκάδες μετανάστες, κυνηγώντας άλλους επιτέθηκαν στο γειτονικό Καφενείο του Στρατή Τσουκαλά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει τόσο ο ίδιος όσο και δεκάδες πελάτες του, που έφευγαν πανικόβλητοι .

Στο σημείο αυτό ο Στρατής Τσουκαλάς, πήρε από το αυτοκίνητο του κυνηγετική καραμπίνα, την οποία επίσης παρέδωσε στους Λιμενικούς και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, κάτι που έκανε τους επιτιθέμενους να καταφύγουν στο εσωτερικό της Σούδας.

Διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στο σημείο ακριβώς μία ώρα μετά τα επεισόδια! Αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν ότι αν δεν κατέφευγε σ’ αυτό το μέσο και με την παρουσία ενός μόνο ένστολου Λιμενικού στο σημείο, τώρα ίσως θα θρηνούσαμε θύματα, όχι μόνο μετανάστες αλλά και Έλληνες. Πιθανολογείται πάντως ότι η απουσία των ΜΑΤ, που έφτασαν καθυστερημένα, έχει σχέση με την «αλλαγή βάρδιας» που έγινε μεταξύ Διμοιριών, που ενσταλάσσονται μεταφερόμενοι από την Β. Ελλάδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications