ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΠΤΥΧΙΟ PROFICIENCY ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ DRONES!
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΠΤΥΧΙΟ PROFICIENCY ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ DRONES!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Τα Drones ή τετρακόπτερα ή μη επανδρωμένα σκάφη κάτω των 4 κιλών, όπως λέγονται απαιτούν για τον χειρισμό τους την απόκτηση πτυχίου ... Proficiency!

Πάλι καλά που δεν ιευκρινίζουν αν είναι από το Καίμπριτζ ή το Μίτσιγκαν! Μας δουλεύουν εντελώς; Όχι, δυστυχώς είναι γεγονός. Και η δική μας ερμηνεία είναι ότι αποτελεί ένα ακόμη μέτρο στραγγαλισμού των αγροτών. Οι αγρότες με τα Drones έχουν τεράστια διευκόλυνση στη δουλειά τους. Όπως αναφέρει σε ειδικό ρεπορτάζ του ο Παναγιώτης Μαυραγάνης τα drones αποτελούν «προέκταση» των ματιών του παραγωγού, καθώς βοηθούν τους αγρότες να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους από τη… στρατόσφαιρα.

Ελέγχουν τεράστιες γεωργικές εκτάσεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και ανιχνεύουν ασθένειες σε φυτά και δέντρα, αποτυπώνοντας με ακρίβεια στον χάρτη «ανωμαλίες» πολύ πριν από την πολυπόθητη ώρα της συγκομιδής.Πρόκειται για μη επανδρωμένα αεροσκάφη, γνωστά με τον αγγλικό όρο «drones», τα οποία αξιοποιούν ολοένα και περισσότεροι Ελληνες αγρότες ως χρήσιμα εργαλεία, προκειμένου όχι μόνο να αυξήσουν την παραγωγή τους, αλλά και να βελτιώσουν την ποιότητα των καλλιεργούμενων προϊόντων.

Όμως, με τα νέα απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία για να μπορεί κάποιος να κατέχει ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να έχει αποκτήσει πτυχίο Proficiency (να μιλάει δηλαδή τέλεια Αγγλικά), ουσιαστικά είναι σαν να απαγορεύεται σε όλους τους αγρότες να διαθέτουν drones!και το πτυχίο Proficiency δεν εχει καμια σχέση με το αντικείμενο! ποιος ηλίθιος το σκέφτηκε;

Ή μπορείτε να φαντασθείτε τους παραγωγούς να τρέχουν να πληρώνουν φρονιστήρια για να μάθουν Αγγλικά και να πάρουν το πτυχίο Proficiency; Δεν φτάνει δηλαδή που εξοντώθηκαν με τεράστιους φόρους και απίστευτες ασφαλιστικές εισφορές, η κυβέρνηση Τσίπρα τους βάζει ένα ακόμη εμπόδιο. Να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα drones για τον έλεγχο της παραγωγής και των χωραφιών τους αν δεν πάρουν πτυχίο Proficiency!!! http://www.nextdeal.gr/PDFS/eggrafa/fek_drones-30092016.pdf

Μια επισήμανση: για να γίνει κανείς πρωθυπουργός (βλέπε Τσίπρας ) δεν χρειάζεται να έχει καν πτυχίο Αγγλικής, ενώ για να γίνει αγρότης πρέπει να είναι...καθηγητής Αγγλικής!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications