Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απο αυτούς που έκαναν θηριωδίες  στην Γερμανία  και εξευτέλισαν το ανθρωπινό είδος σε όλη την Ευρώπη!!
 Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απο αυτούς που έκανα θηριωδίες  στην Γερμανία  και εξευτέλισαν το ανθρωπινό είδος σε όλη την Ευρώπη!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και πράσινα άλογα!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου, προς τιμή της υπογραφής της Παγκόσμιας Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από τον ΟΗΕ στις 10 Δεκεμβρίου 1948.

Με την ίδρυσή του το 1945, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) συνέστησε Επιτροπή για να συντάξει μια Παγκόσμια Διακήρυξη που να περιέχει τις βασικές αρχές στις οποίες οι λαοί του κόσμου θα πρέπει να στηρίζονται. ΟΗΕ στρατός κατοχής της Γερμανίας και όλης της Ευρώπης στην συνέχεια!!!

Οι νικητές που κατέλαβαν το κατακτημένο έδαφος,δεν είχαν κανένα σεβασμό και αξιοπρέπεια.Η κατοχή της Γερμανίας είχε εξευτελίσει το ανθρωπινό γένος.Όταν, προς το τέλος του πολέμου και μετά από 8 Μάη 1945, οι νικητές απέδειξαν σε πολλές περιπτώσεις αυτό που πραγματικά ξεπερνάει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια - δηλαδή τίποτα. Σκληρά βασανιστήρια φυλακισμένων Γερμανών στρατιωτών, ήταν σε καθημερινή βάση, στερώντας τους τα προσωπικά τους αντικείμενα, στερώντας τους το δικαίωμα σε νόμιμη ακρόαση, οι ποινές ήταν σε καθημερινή βάση στα χρόνια μετά τον πόλεμο. Οι γυναίκες ήταν ένα παιχνίδι που βίαζαν για να βγουν και εκεί χρήσιμα αριστεροκομμουνιστικα ζωα!ΟΙ Γερμανίδες γυναίκες βιάστηκαν από Ρώσους,Μογγολους, πολωνούς,εβραιους γάλλους και απο αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια και στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Κατά τη διάρκεια των απελάσεων, κορίτσια και γυναίκες βιάστηκαν επίσης από τους κομμουνιστες: Τσέχους, Σέρβους και τους Σλοβένους.

Ολυμπιακοί αγώνες 1936 πριν καταστρέψουν την γερμάνια και γυρίσουν όλη την Ευρώπη 500 χρονιά πίσω! και αν δεν ειχαν πάρει τεχνολογία και τόσα αλλα απο την Γερμανία που ισοπέδωσαν, ακομα στην εποχή του 50 θα ήμασταν! "...O Χίτλερ πράγματι δεν θελει πόλεμο, αλλά θα αναγκαστεί να τον κανει, αν δεν είναι αυτό το έτος ή το επόμενο, θα είναι αργότερα. "(Ο Εβραίος Έμιλ Λούντβιχ Ιούνιος 1934) ίδια ιστορια ειναι η Λιβύη του Καντάφι, την γύρισαν πίσω 1000 χρονιά και έβαλαν Μπουρκα οι γυναίκες! Ιράκ κτλ κτλ!

"... Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ιουδαϊσμού και πρέπει να επιδιωχθεί με θανάσιμο μίσος. Στόχος μας είναι, συνεπώς, μια ανελέητη εκστρατεία εναντίον όλων των Γερμανών, η πλήρης καταστροφή αυτού του έθνους και οικονομικό αποκλεισμό εναντίον οποιουδήποτε Γερμανού, τις συζύγους και τα παιδιά τους. "(Εβραίος καθηγητής Kulischer Οκτώβριο 1937)

Κάπως αστείο να μιλάνε όλοι για μερικούς υπάνθρωπους ζωώδες κομμουνιστες που σκότωσαν οι Γερμανοί αντί για τις θηριωδίες που έκανε η κομμουνιστική φυλη σε όλη την Ευρώπη,πόσο δε στην Ελλάδα! κατάσφαζε επι 5 χρονιά γνησιους Έλληνες σε όλη την χώρα 1945 -1950! και μάζευε γνήσια ελληνοπούλα για να τα σκορπίζουν απο εδω και απο εκεί! ηλιθιότητα? η άγνοια ειναι ο μεγαλύτερος εχθρός της λογικής! αλλα δεν μονο αυτο! η ζωώδες κομμουνιστική φυλη των Εβραίων που ειναι καλυμμένη κάτω απο την αριστεροκομμουνιστικη ιδεολογία ειναι παντού σε θέσεις κλειδιά, και εχουν όλη την Ευρώπη υπό κατοχή μεχρι να γίνουν όλοι χρήσιμα κομμουνιστικα ζωα! ο εκφυλισμός και το μπαστάρδεμα συνεχίζεται με αυτα τα ζωώδες μορφώματα που κουβαλούν και ενισχύσεις! μεχρι να γίνει όλη η Ευρώπη Ισλάμ! «... Μόνο αν δεν υπάρχουν σε αυτή τη γη πια μη Εβραίοι, αλλά μόνο οι Εβραίοι αριστεροι, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σατανάς είναι ο Θεός μας." (Harold Rosenthal. Εβραίος Σύμβουλος του γερουσιαστή Jacob Javits) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications