O ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ  (ΝΑΖΙ)
O ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ  (ΝΑΖΙ)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γερμανός συγγραφέας John Von Helsing, ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει το 1936 σε ένα δάσος κοντά στο Φράιμπουργκ, περισυλλέχθηκε από τους Ναζί με τους εξωγήινους επιβάτες του!

Πολλοί ερευνητές διαφωνούν με τον τόπο της συντριβής και ισχυρίζονται ότι έγινε στη Γερμανική Czernica, (σήμερα έδαφος της Πολωνίας) το καλοκαίρι του 1937, όμως όλοι συμφωνούν με τους τρείς εξωγήινους που βρέθηκαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ναζιστικό συγκρότημα ‘’Der Riese" στα βουνά Gory sowie (τώρα στη νοτιοδυτική Πολωνία), που υπήρχε ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων υπόστεγων, που συνδεόταν με σήραγγες.

Τα τρία περίεργα όντα είχαν ύψος ένα μέτρο, γκριζωπό δέρμα, τέσσερα δάχτυλα σε κάθε χέρι, άτριχο κεφάλι και σχιστά μαύρα μάτια. Το ένα ήταν ήδη νεκρό, το άλλο πέθανε μόλις έπεσε στα χέρια των Ναζί, ενώ το τρίτο απεβίωσε από άγνωστη αρρώστια 1,5 μήνα μετά, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γερμανοί επιστήμονες να το κρατήσουν εν ζωή. Η διαφορετικότητα της βιολογικής δομής του σώματός του εξωγήινου δεν μπορούσε να κατανοηθεί από τους ιατρούς ώστε το παράξενο πλάσμα να εγχειριστεί και να διατηρηθεί ζωντανό, όμως οι Ναζί ακόμα κι αν το γιάτρευαν δεν σκόπευαν να το απελευθερώσουν.

Τον ενάμιση μήνα που ο αιχμάλωτος εξωγήινος έζησε τραυματισμένος στη μυστική βάση, ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Οι Ναζί ήθελαν να τον βοηθήσουν. Ο μόνος λόγος για να του αποσπάσουν τις πληροφορίες που χρειάζονταν… από πού ερχόταν και πως θα έφτιαχναν αντίγραφα αυτού του τεχνολογικά ανώτερου σκάφους. Ένα σκάφος, που θα τους έκανε ανίκητους!

Το εξωγήινο όν, αποκάλυψε ότι προερχόταν από το διπλό σύστημα αστέρων RA (γνωστό στη Γη ως μ-1) που βρίσκεται στον αστερισμό του Κύκνου, 73.1 έτη φωτός σε απόσταση. Ερχόταν όμως, από τις κρυφές υπόγειες βάσεις που είχε κατασκευάσει ο λαός του στην πολική περιοχή του καναδικού Baffin Island.

Η επικοινωνία ήταν αρκετά δύσκολή. Σε τεχνικά ζητήματα για την κατανόηση του ιπτάμενου δίσκου, ακατανόητη! Εκτός και αν το εξωγήινο ον δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες. Όσο η άγνωστη ασθένεια, που προερχόταν μάλλον από τον τραυματισμό, προχωρούσε και η κατάσταση του αιχμαλώτου χειροτέρευε, ταυτόχρονα μεγάλωνε και η πίεση των Ναζί για περισσότερες πληροφορίες. Όμως εκτός από την αποκάλυψη ότι η συντριβή του σκάφους προκλήθηκε από κάποιο είδος τεχνικής δυσλειτουργίας, δεν υπήρξε κάποια άλλη κατανοητή πληροφορία.

Ο αλλοδαπός κρατήθηκε και ανακρίθηκε στην ίδια υπόγεια εγκατάσταση με το δίσκο, ο οποίος ήταν εξαιρετικά περίπλοκος για να επισκευαστεί ή για να δημιουργηθεί πλήρη αντίγραφο. Μετά το θάνατο του εξωγήινου και για αρκετά χρόνια, ο Χίτλερ και η επιστημονική του ομάδα στην τοποθεσία ‘’Base 211’’, προσπάθησαν να κατασκευάσουν ανθρώπινα αντίγραφα του κατεστραμμένου σκάφους. Επί σειρά ετών, τα δισκοειδή ιπτάμενα οχήματα Vril και Haunebu που κατασκευάστηκαν, μπόρεσαν να πετάξουν αλλά δεν μπήκαν ποτέ στην παραγωγή… λόγο αρκετών δυσλειτουργιών!

Λίγο πριν καταλάβουν τη περιοχή τα σοβιετικά στρατεύματα, το υπόγειο συγκρότημα ανατινάχτηκε και ο δίσκος με τα εξωγήινα πτώματα, θάφτηκαν σε μία από τις υπόγειες σήραγγες, που σφραγίστηκε με πολλούς τεράστιους βράχους. Τα εξωγήινα ευρήματα εξακολουθούν να υπάρχουν εκεί μέχρι σήμερα, εν αγνοία της πολωνικής κυβέρνησης πια, η μίση + πολώνια ηταν Γερμανία τοτε.Προσοχή το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δεν υιοθετεί τέτοιες ιστορίες/θεωρίες για τον απλο λόγο οτι τοτε ειχαν άμεσα επαφή με τους "θεούς"!!εκτός και ηταν της άλλης μη ανθρωπινής φυλής εξωγήινων ....

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Και σε ποια γλώσσα έγινε η ανάκριση, στα γερμανικά? Βοήθεια στα γερμανικά καλούσε ο εξωγήινος και κατάλαβαν ότι ζητούσε βοήθεια?
Βέβαια τι θα στέλνανε οι εξωγήινοι στη Γερμανία? Γλωσσομαθή να μιλάει Γερμανικά, αμ πως, εκτός κι αν οι Γερμανοί μιλούσαν ....τα εξωγήινα.
Δεν σχολιάζουμε τη φωτογραφία....αυτή είναι υπεράνω σχολιασμού.

Φίλος

Unknownείπε...

Αφού οι εξωγηινοι είναι τόσο πολύ πιο προηγμένοι τεχολογικά από εμάς πως γίνεται και σε όλες τις φωτογραφίες είναι χωρίς ρούχα και γυμνοί?

george-aetosείπε...

Η εξωγήινη γλωσσά της ανθρωπινής φυλής στον γαλαξια μας ηταν η γραμμική β που μιλούσαν οι Δωριείς και και εδω και εκεί!καθώς και οι Γερμανοί Δωριείς ηταν μεχρι που ισοπέδωσαν την γερμάνια το 1945 ,έκτος αυτού οι άρια φυλη η αλλιως η γνήσια καυκάσια εχει επικοινωνία πνευματικά! κατι που δεν εχουν οι αλλες φυλές! ζωντανό παράδειγμα maria orcis / tesla / Freiherr von Braun κτλ! ηταν όλοι άριοι! τι ειναι αυτο? ρατσισμός θα σκεφτούν οι μονοί ρατσιστές επι της Γης όλοι αυτοι μη αυτής της φυλής λόγο κατωτερότητας! οι ιδιοι κατάσφαζαν σε όλη την Ευρώπη οσες κύριος γυναικες (αυτές ειχαν μεινει αφου οι άριοι αντρες πολεμούσαν να σώσουν την Ευρώπη απο την μογγολική εισβολή!βλεπε άριος Αλέξανδρος) οσες γυναικες καθαρές ειχαν μεινει και ειχαν "επαφή" ως Μάγισσες!!!! οι λεγόμενοι 'σκοτεινοί αιώνες' δεν ηταν τίποτα άλλο απο γενοκτονίες και μπαστάρδεμα της Ευρώπης με αγάπη απο Εβραίους!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications