Φρίκη στην Ουκρανία: Κανίβαλος σκότωσε την οικογένειά του για να μαγειρέψει στιφάδο!
Φρίκη στην Ουκρανία: Κανίβαλος σκότωσε την οικογένειά του για να μαγειρέψει στιφάδο!

Δολοφόνησε το θείο και τη θεία του και ακολούθησε ο ανήλικος γιος του - Οι αστυνομικοί βρήκαν ανθρώπινα μέλη σε βάζα και κατσαρόλες.

Αντιμέτωποι με μία από τις πλέον φρικιαστικές υποθέσεις στην καριέρα τους βρίσκονται οι αστυνομικοί στο Κίεβο της Ουκρανίας. Κανίβαλος σκότωσε τον γιο του, το θείο και τη θεία του, προκειμένου να τους κάνει στιφάδο!

Ο 29χρονος ομολόγησε το έγκλημά του στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον άκουγαν αποσβολωμένοι να περιγράφει τη φρικιαστική του πράξη.Σύμφωνα με την έρευνα, αρχικά ο κανίβαλος αφαίρεσε τη ζωή από το θείο και τη θεία του και ακολούθως από τον ανήλικο γιο του, πριν τους κόψει κομμάτια και τους μαγειρέψει στην κουζίνα στιφάδο.

Ο κανίβαλος από το Κίεβο ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει με πιστόλι, όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα και πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι. Η ουκρανική αστυνομία πιστεύει ότι κατά το παρελθόν έχει σκοτώσει με τον ίδιο φρικιαστικό τρόπο και άλλους ανθρώπους, ξεκινώντας την έρευνα από το οικογενειακό του περιβάλλον.

«Όταν μπήκαμε στο σπίτι, είδαμε ανθρώπινα μέλη σε βάζα και κατσαρόλες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ψάχνουμε τις διευθύνσεις που είχε μείνει τα τελευταία χρόνια, ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν και άλλα θύματα», συμπλήρωσε.

Την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχαν να δουν την οικογένεια για πολλές ημέρες, ενώ από το διαμέρισμα αναδιδόταν μία πολύ άσχημη μυρωδιά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications