Mαστουρωμένοι τζιχαντιστές μαρτυρούν στα χέρια του συριακού Στρατού στο Χαλέπι: Ανακαλύφθηκαν γιγάντιες αποθήκες…
Mαστουρωμένοι τζιχαντιστές μαρτυρούν στα χέρια του συριακού Στρατού στο Χαλέπι: Ανακαλύφθηκαν γιγάντιες αποθήκες…

Σύροι κομάντος ανακάλυψαν δύο από τις μεγαλύτερες αποθήκες του πολέμου , η μία στην γειτονιά Al Madares στο Ανατολικό Χαλέπι και η άλλη στην γειτονιά Zebdiya, οι οποίες εμπεριείχαν χιλιάδες πυρομαχικά και πυραύλους ακόμη και άρματα μάχης από το Κατάρ, με την οποίες οι τζιχαντιστές θα πολεμούσαν για χρόνια ολόκληρα χωρίς έλλειψη πολεμοφοδίων.

Στην πρώτη αποθήκη ανευρέθηκαν διάφορα είδη από εκατομμύρια σφαίρες και βλήματα (57-mm, 122-mm, ρουκέτες 80-82 mm, νάρκες κατά προσωπικού και κατά αρμάτων, πυραύλων μικρού διαμετρήματος, βλήματα όλμων, άρματα μάχης Τ-55 , αυτοσχέδιες βόμβες και πλήθος άλλου υλικού κλπ).

Επιπλέον, σε απόθεμα βρέθηκαν έτοιμα για μάχη βαριά πολυβόλα, πολλαπλοί εκτοξευτήρες ρουκετών, και ένας τεράστιος αριθμός βλημάτων παντός τύπου .
Η περιοχή όπου ανακαλύφθηκε η πρώτη αποθήκη, ήταν υπό την προστασία της οργάνωσης «Fastakim Yumirt Kama» παρακλάδι της Αλ Κάιντα .

Μια άλλη τεράστια αποθήκη ανακαλύφθηκε στην περιοχή Zebdiya η οποία αποτελεί απόδειξη της συμμετοχής και της χρηματοδότησης των ισλαμιστών τρομοκρατών από το Κατάρ.
Στο τεράστιο απόθεμα, ανακαλύφθηκαν χιλιάδες διαφορετικοί τύποι όπλων, καθώς και ένα κουτί με πυρομαχικά, που υπογράφεται ως «ένα δώρο από το κράτος του Κατάρ, που δεν προορίζονται για πώληση». Αυτοί ειναι οι Mαστουρωμένοι τζιχαντιστές για να σκοτώνουν χωρίς ενδοιασμούς, τα λες και βιολογικά ρομπότ των Εβραίων! ειναι τα ίδια που στην Ελλάδα καίνε την Αθηνά καθε τοσο!ζουν ανάμεσά σας χιλιάδες τέτοια μιασματα! το τεράστιο κτίριο των κομμουνιστών του εβραϊκού ΚΚΕ στο Περισσό τι νομίζεται οτι εχει μέσα?

Επίσης ανεβρέθηκαν τεράστια αποθέματα σε στρατιωτικές στολές και εμβλήματα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) και των τρομοκρατών της οργάνωσης «Τάγματα του Al-Sham» .Πρόκειται για αυτές τις ομάδες των τρομοκρατών που είχαν «χωθεί» μέσα στις κατοικημένες γειτονιές του Χαλεπίου, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας χιλιάδες πολίτες της πόλης.

Την ίδια στιγμή οι ίδιοι αυτοί τζιχαντιστές χθες σκότωσαν τουλάχιστον 30 αμάχους ενώ πολλούς άλλους τραυμάτισαν σε μια επίθεση στην συριακή πόλη αλ-Μπαμπ η οποία ανάγκασε τους πολίτες σε φυγή , ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.

Ή συριακή αντιπολίτευση που υποστηρίζεται από τα τουρκικά στρατεύματα πολιορκούν την πόλη για εβδομάδες στο πλαίσιο της επιχείρησης « Ασπίδα του Ευφράτη », και ξεκίνησε την επίθεηση της πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες, υποτίθεται κατά των ισλαμιστών ανταρτών, αλλά στην ουσία στοχεύει στο να καθυποτάξει τους Κούρδους και να κυριαρχήσει στο βόριο κομμάτι του συριακού εδάφους.

Η υποκρισία σε όλη της μεγαλείο σε έναν πόλεμο «βρώμικο» τουλάχιστον 10 φορές από αυτόν του Βιετνάμ. Τα Εμιράτα και οι Σαουδάραβες έχασαν τα πάντα στην περιοχή και όλα τώρα κρέμονται από μια κλωστή διότι ΗΠΑ-Ρωσία δεν τα έχουν βρει ακόμη στο έδαφος…και αυτό προμηνύει πολλά…πάρα πολλά στο επόμενο διάστημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications