ΗΠΑ: 20χρονος made in africa οι ζωώδες Πιθηκάνθρωποι που κουβαλούν Ευρώπη! χτύπησε με το αυτοκίνητο 11χρονη, τη βίασε και την πέταξε στο δρόμο (Βίντεο)
 ΗΠΑ: 20χρονος made in africa οι ζωώδες Πιθηκάνθρωποι που κουβαλούν Ευρώπη! χτύπησε με το αυτοκίνητο 11χρονη, τη βίασε και την πέταξε στο δρόμο (Βίντεο)

Ο Λάρι Γουόρντ συνελήφθη και θα δικαστεί στις 8 Δεκεμβρίου - Συγκλονιστική αντίδραση του κοριτσιού στον άνθρωπο που τη βρήκε: «μόλις με βίασαν».

Στη σύλληψη του 20χρονου Λάρι Γουόρντ, ο οποίος φέρεται να χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα 11χρονο κορίτσι, να το απήγαγε, να το βίασε και να το εγκατέλειψε στο δρόμο, προχώρησε η αστυνομία του Μέμφις, στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών.Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία το μικρό κορίτσι, ο άνδρας την παρακολούθησε στη διαδρομή για το σχολείο της. Τότε τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, την έβαλε με τη βία μέσα στο όχημα και αφού τη βίασε, την εγκατέλειψε και έφυγε.

Ο Λάρι Γουόρντ συνελήφθη με την κατηγορία της απαγωγής και βιασμού ανηλίκου, τη χρήση βίας και πολλά ακόμα. Το δικαστήριο ορίστηκε για τις 8 Δεκεμβρίου.

Ο διευθυντής του τοπικού αστυνομικού τμήματος δήλωσε συγκλονισμένος και εξοργισμένος από το έγκλημα του 20χρονου άνδρα, λέγοντας πως «δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα 11χρονο παιδί, πηγαίνοντας για το σχολείο, μπορεί να δεχτεί τέτοια επίθεση. Μου ραγίζει η καρδιά που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και θα δουλέψουμε πολύ, ώστε να μην συμβεί σε κανέναν άλλον».

Το 11χρονο κοριτσάκι βρέθηκε στην άκρη του δρόμου να κλαίει με λυγμούς από έναν περαστικό με το αυτοκίνητό του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Η ομολογία του ήταν συγκλονιστική: «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "μόλις με βίασαν"».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications