1 Δεκ 2016

Για μοναδικό ρεκόρ στο διάστημα πάει η Ινδία με τον ISRO

Για μοναδικό ρεκόρ στο διάστημα πάει η Ινδία με τον ISRO

Ο ινδικός Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας (ISRO: Indian Space Research Organization) πραγματοποιεί φιλόδοξα βήματα με στόχο αν αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της διεθνούς αγοράς στον τομέα της εκτόξευσης μικροδορυφόρων, καθώς μέσω του εμπορικού του βραχίονα, της εταιρίας Antrix Corporation, σχεδιάζει την ταυτόχρονη εκτόξευση 83 δορυφόρων!

Η εκτόξευση θα γίνει με το όχημα εκτόξευσης «Polar Satellite Launch Vehicle» (PSLV-C37) τον ερχόμενο Ιανουάριο από το διαστημικό κέντρο Satish Dhawan στην περιοχή Sriharikota. Στην αποστολή θα εμπεριέχονται τρεις ινδικοί δορυφόροι Cartosat-2 βάρους 730 κιλών και άλλοι 80 βάρους 500 κιλών διεθνών πελατών, από το Ισραήλ, το Καζακστάν, την Ολλανδία, την Ελβετίας και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Ινδοί υπολογίζουν ότι την ερχόμενη δεκαετία θα κατασκευαστούν 2.500 δορυφόροι για κράτη ή ιδιωτικούς πελάτες, για δορυφορική πλοήγηση, παράκτια επιτήρηση και άλλες διαστημικές εφαρμογές. Η τοποθέτησή τους σε τροχιά είναι μια σαφέστατη επιχειρηματική ευκαιρία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Για μοναδικό ρεκόρ στο διάστημα πάει η Ινδία με τον ISRO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats