ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ!ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ!
ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ!!ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ!Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο (και ειδικά προσέξτε από το 17.00 λεπτό και μετά), με πρωταγωνιστή τον ιατρό Κυπριανό Χριστοδουλίδη ο οποίος έχει ...αναλώσει μεγάλο μέρος της επιστημονικής ζωής του στο να καταδείξει ότι η δωρεάν οργάνων σώματος με την επίκληση του εγκεφαλικού θανάτου είναι έγκλημα! "Μόνο στις περιπτώσεις που η βλάβη είναι κάτω από το τρίτο αυχενικό νευροτόμιο, ένα πειραματόζωο πεθαίνει και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε διασωλήνωση.

Όταν όμως γίνει η εγκεφαλική βλάβη στο 4ο, στο 5ο ή στο 6ο αυχενικό νευροτόμιο, και αντιστοίχως προς τα πάνω στη γέφυρα του εγκεφάλου, στα σκέλη, τότε το ζώο ζει, διότι υπάρχουν τα δευτερεύοντα αναπνευστικά κέντρα τα οποία λειτουργούν και διατηρείται η αναπνοή. Μόνο λοιπόν σε μια περίπτωση το πειραματόζωο θνήσκει: όταν έχουμε εγκάρσια διατομή, ακριβώς στο 3ο αυχενικό νευροτόμιο.

Επομένως δεν μπορεί η ιατρική να πει ότι εξελίσσεται και σήμερα μπορεί να δώσει έναν διαφορετικό ορισμό του εγκεφαλικού θανάτου. Δεν ευσταθεί επιστημονικά ο ορισμός του εγκεφαλικού θανάτου...".

Εμείς συμπληρώνουμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων με όσα θέσπισαν οι ελληνικές κυβερνήσεις, καθίστανται υποχρεωτικοί δότες οργάνων σώματος όλοι οι Έλληνες!!! Συμμέτοχοι-με το ζόρι στο έγκλημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications