Αλβανίδα υπ. Αμυνας για Καμμένο: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας πολιτικός να φορά σήμερα στρατιωτική στολή
Αλβανίδα υπ. Αμυνας για Καμμένο: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας πολιτικός να φορά σήμερα στρατιωτική στολή

Με μία αναφορά στις εμφανίσεις του Πάνου Καμμένου με στρατιωτική σχολή επέλεξε να απαντήσει η Αλβανίδα υπουργός Αμυνας στις δηλώσεις του Ελληνα ομολόγου της.

«Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να ενώσει τις δημοκρατικές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή.

Ομως σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος.Εχουν παρέλθει οι εποχές των υπολοχαγών. Δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία», έγραψε η Μίμι Κοντέλι στο Facebook.

Αν και η Αλβανίδα υπουργός Αμυνας δεν κατονομάζει τον Πάνο Καμμένο στην ανάρτησή της, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ερμήνευσαν τα γραφόμενά της ως απάντηση στις δηλώσεις του Ελληνα ομολόγου της.Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο κ. Καμμένος, με στολή παραλλαγής, διανυκτέρευσε στο ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης, στην Ηπειρο και έστειλε μηνύματα προς την Αγκυρα και τα Τίρανα.

«Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Ράμα, οι ανιστόρητες δηλώσεις, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι γι’ αυτούς τους οποίους μιλάει, ήταν οι συνεργάτες των ναζί. Ηταν αυτοί που ήταν με τη μεριά των ηττημένων στον πόλεμο. Δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν και την ιστορία και το διεθνές δίκαιο», δήλωσε από εκεί ο Ελληνας υπουργός Αμυνας.

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ προς αμόρφωτους με 4-5 πτυχία: Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε αρχικά για να κρατήσει υπό κατοχή την Γερμανία μετα το 1945, μετα τους χιλιαδες βιασμούς και την γενοκτονία,μεχρι να γεμίσει και εκεί αρκετά κομμουνιστικα μορφώματα να τα βαλουν σε θέσεις κλειδιά, ΥΓ 2 Μέχρι και σημερα δεν εχει υπογραφή λήξη πόλεμου! και οι γνήσιοι Γερμανοί απόγονοι Κελτών Βίκινγκς οχι οι αριστεροκομμουνιστες αυτοι δεν εχουν πατρίδα, δεν εχουν καμια εξουσία στην χωρα τους! η Γερμανία ειναι υπό κατοχή έως το 2099 ,μεχρι τοτε θα την κανουν ισλαμ οι εβραιοκομμουνιστες μαζί με τα σκυλια τους τους αριστερούς! ίδιους με αυτούς στο ελλαδισταν ! σας τα είπαν αυτα οι "έγκυρες" ιστοσελίδες τους; το 80% ειναι αριστερές στην Ελλάδα, φυσικά και οχι! οι "ναζι" επιβάλουν μετρά! μπεεε! όταν όλη η ηγεσία της Γερμανίας ειναι Εβραίοι με αριστερούς! πακέτο ηταν πάντα αυτα τα 2!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications