Η FEMA αποθηκεύει ξηρές τροφές στα στρατόπεδα ενώ Βρετανία ΗΠΑ, Ρωσία και άλλες κυβερνήσεις προετοιμάζονται για κοσμική καταστροφή
Η FEMA αποθηκεύει ξηρές τροφές στα στρατόπεδα ενώ Βρετανία ΗΠΑ, Ρωσία και άλλες κυβερνήσεις προετοιμάζονται για κοσμική καταστροφή

Είναι σαφές, βλέπετε ότι η κυβέρνηση κρατά κάτι από το κοινό. Μερικοί μπορούν να υποστηρίξουν ότι μόλις λαμβάνουν προφυλάξεις σε περίπτωση καταστροφής, αλλά φαίνεται να είναι κάτι περισσότερο, από απλά «ετοιμάζεται στην περίπτωση της...»Ο Ρώσος υπουργός Puchkov, δήλωσε πρόσφατα:

«Αποφασίσαμε ότι και το Υπουργείο έκτακτης ανάγκης της Ρωσίας θα συνεργαστούν για να αναπτύξουν συστήματα για την προστασία των ανθρώπων και του εδάφους από κοσμικές επιδράσεις...»

Αυτό το αντικείμενο έχει ερευνηθεί από το Intellihub του Shepard Ambellas για πάνω από 25 χρόνια και είναι πιθανό να είναι η βάση για όλες τις προετοιμασίες επειγούσης ανάγκης, για τον κόσμο που διαφαίνεται στις κυβερνήσεις, που έχουμε δει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ,αφότου το αντικείμενο ανακαλύφθηκε, κατά τη διάρκεια της διοίκησης Ρήγκαν από το τηλεσκόπιο ΉΡΑΣ της NASA.

Οι κυβερνήσεις λαμβάνουν προφυλάξεις για μια παγκόσμια καταστροφή.Εδώ είναι οι ενδείξεις:
1. το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο ξεκίνησε την τελευταία αποστολή στα μέσα του 2011, την ίδια στιγμή που η NASA είχε εγκαταλείψει εντελώς το κυβερνητικό πρόγραμμα για το χρηματοδοτούμενο επανδρωμένο διαστημικό όχημα.
2. την ίδια χρονιά η παγκόσμια swalbard ήταν σφραγισμένη, στη συνέχεια, ανακοίνωσε ότι θα επέτρεπε στον κόσμο να επανεκκινήσει τη γεωργία αμέσως μετά από μια παγκόσμια καταστροφή.

3. την αναμενόμενη κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος δεδομένου ότι οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να αναμένεται να αποπληρώσουν τις οφειλές τους, θεωρείται έτσι μια οικονομική επαναφορά για λόγους που δεν είναι πλήρως γνωστοί. 4. κυβερνητικοί οργανισμοί και στρατιωτικοί κάνουν προσπάθειες για την οικοδόμηση υπόγειων καταφύγιων για θέματα επιβίωσης και εγκαταστάσεις σε όλη την υδρόγειο. Γνωρίζετε ότι η ζήτηση για εμπλουτισμένα καταφύγια έχει εκτιναχθεί στα ύψη μόνο κατά τα τελευταία 3 έως 5 χρόνια. Γιατί η βιασύνη; Η κατασκευή των D.U.M.B εγκαταστάσεων συνεχίζεται για πολλά χρόνια τώρα και συνεχίζει ακόμη και σήμερα.

5. Η Κίνα αποφάσισε μόλις τα τελευταία χρόνια να χτίσει γρήγορα, συγκροτήματα υπόγειου σιδηρόδρομου κάτω από το μεγαλύτερο μέρος των μεγάλων πόλεων της που είναι πολύ περίεργο από πλευράς χρονισμού. Η κυβέρνηση επίσης κατασκεύασε ένα οχυρό επιβίωσης που χωράει 200.000 περιούσιο λαό.

6. Η Ρωσία ανακοίνωσε την κατασκευή του 5000 καταφύγιων που απαιτούνταν να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους 2016. Υπάρχει σύστημα μετρό επίσης,για να μετεγκατασταθούν βαθύτερα από ό, τι απαιτείται ,για τη χρήση σαν καταφύγια έκτακτης ανάγκης.
7.Η FEMA έχει κτίρια στρατόπεδα καθώς εναποθηκεύει τόνους με αποξηραμένα τρόφιμα. Το 2016
ανακοίνωσε δημόσια ότι οι πολίτες θα πρέπει να αποκτήσουν μακροπρόθεσμα "Κιτ επιβίωσης" σε περίπτωση παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης, την ίδια στιγμή που το DHS αγοράζει αμέτρητες σφαίρες.

Μία από τις καλύτερες ιδέες που προτείνονται μέσω του The Lost, είναι η κατασκευή αποθηκών. Αυτές οι αποθήκες έχουν τη δυνατότητα να σταματήσει ο αντίκτυπος που δημιουργήθηκε από το πιο καταστροφικό σεισμό ή πυραυλική επίθεση. Από την άλλη πλευρά, οι αναγνώστες θα είναι σε θέση να μάθουν πώς να συντηρούν τα τρόφιμά τους με φυσικό τρόπο. Επίσης μπορούν να πάρουν για να ξέρετε, για τις αποτελεσματικές συμβουλές, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν,για να διατηρήσετε τα πολύτιμα αποθέματα νερού. Στη συνέχεια θα είμαστε σε θέση να τις χρησιμοποιήσουμε σε περίπτωση καταστροφής για να επιβιώσουμε.

Θα πείσει πρώτα από όλα,με όλους τους τρόπους τους αναγνώστες, ότι οι φυσικές καταστροφές είναι αναπόφευκτες. Θα τους δώσει μια εξαιρετική εικόνα σχετικά με τις καταστροφές που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλα τα ανθρώπινα όντα, να μείνετε προετοιμασμένοι, να αντιμετωπίσετε μια καταστροφή, η οποία θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο.

Στο δεύτερο μέρος αυτού του βιβλίου, οι αναγνώστες θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν τα διδάγματα που αντλήθηκαν από την ανθρωπότητα, όταν συνάντησαν τις καταστροφές στο παρελθόν. Κάθε καταστροφή μας διδάσκει ένα μάθημα, και είναι καλύτερο να έχουμε μια σαφή κατανόηση σε αυτά τα μαθήματα,αφού μπορούν να είναι χρήσιμα στο μέλλον.

Σημείωσε επίσης περαιτέρω ότι η συνάντησή του με τον διευθυντή του DHS Napolitano καλύπτει επίσης άλλα είδη φυσικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών στη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι περίεργο, ότι τέτοιες συναντήσεις και παρασκευές έχουν λάβει χώρα γύρω από το πολυσυζητημένο πέρασμα του κομήτη ISON. Η κυβέρνηση θα μπορούσε να είναι ενήμερη για επικείμενη καταστροφή που προέρχεται από το πέρασμα του κομήτη ISON;

Ένα άλλο περίεργο περιστατικό που συνέβη στην ακτή της Καλιφόρνιας, αυτό το μήνα ,ενδέχεται επίσης να είναι σημείο για επόμενη φυσική καταστροφή.Δύο τεράστια ψάρια εκβράστηκαν με μήκος 16-18 πόδια.
Ένα σπάνιο περιστατικό, δεδομένου ότι τα oarfish είναι τροφοδότες,που συνήθως παραμένουν χιλιάδες πόδια κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.Η Ιαπωνική λαϊκή παράδοση δείχνει ότι τα oarfish βγαίνουν στην επιφάνεια του ωκεανού πριν από μεγάλους σεισμούς.
Οι επιστήμονες προτείνουν ότι τα Θάλασσια φίδια είναι πιο οξυδερκή σε σεισμικές μετατοπίσεις και αλλαγές στην πίεση του αερίου.

Η ιδέα ότι τα ζώα μπορεί να αισθάνονται μια φυσική καταστροφή που πρόκειται να συμβεί, είναι κάτι που χρονολογείται από χιλιάδες χρόνια. Οι ιστορικοί καταγράφουν ότι πριν τον μεγάλο σεισμό του 373 π.χ. στηνΕλλάδα, ζώα, όπως ποντίκια, νυφίτσες και φίδια όλα βρέθηκαν σε πανικό. Οι μέλισσες είναι γνωστό ότι αφήνουν τις κυψέλες τους και εξαφανίζονται πριν από φυσικές καταστροφές. Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων έχουν αναφέρει ότι οι γάτες και τα σκυλιά ενεργεί περίεργα πριν από σεισμό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications