Ζάκυνθος: Συνελήφθη επικίνδυνος Αλβανός βιαστής
Ζάκυνθος: Συνελήφθη επικίνδυνος Αλβανός βιαστής

Ο 44χρονος εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών. Για βιασμό που είχε διαπράξει σε περιοχή της Ζακύνθου αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές έναν 44χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον τοπικό ανακριτή, ενώ εκκρεμούσε και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Τελικά, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Αλλοδαπών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στη Ζάκυνθο και να προσαχθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 40χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικών βλαβών, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δέκα μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.

*** Στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 32χρονο Αλβανό φυγόποινο που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για διακεκριμένη κλοπή με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου.

*** Στη Λευκίμμη της Κέρκυρας συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 35χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή.

*** Στη Λευκάδα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 54χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications