Είναι δυνατό να επιχορηγούνται και τα κόμματα εκτός Βουλής;
Είναι δυνατό να επιχορηγούνται και τα κόμματα εκτός Βουλής;

ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΗΔΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ; -ΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 750,000 ΕΥΡΩ

Τελευταία είμαστε μάρτυρες της εμφάνισης νέων κομμάτων, μικρών κομμάτων, άλλα ρωσόφιλα, άλλα δήθεν ανεξάρτητα, όλα κόμματα που δεν έχουν καμία ελπίδα για είσοδο στην Βουλή και δεν φαίνονται ικανά να απειλήσουν την πρωτοκαθεδρία των συστημικών κομμάτων. Τότε γιατί οι ΄΄προεδροι» και ιδρυτές των κομμάτων αυτών καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια; Μα γιατί είναι μια επικερδέστατη ενασχόληση.

Ακόμα και εάν δεν καταφέρουν να μπούνε στην Βουλή οι ιδρυτές τους θα απολαμβάνουν ποσά επιχορήγησης από το κράτος τόσο για την προεκλογική διαδικασία, όσο και μετεκλογικά που αγγίζουν το εκατομμύριο του ευρώ. Συνεπώς η ίδρυση ενός κόμματος αποτελεί μια αξιόπιστη επένδυση και τα όποια μικροέξοδα καλύπτονται πλήρως, ειδικά εάν οι ιδρυτές έχουν ήδη εξασφαλισμένο τηλεοπτικό χρόνο όπου πουλάνε από βιβλία μέχρι ματζούνια για τις αιμορροίδεις ή εάν διαθέτουν εκδοτικούς οίκους οπότε είναι ήδη αναγνωρίσιμοι απο το ευρύ κοινό.

Παρόλα αυτά η επένδυση σε ένα κομμα δεν απαιτεί και τόσο σοβαρό υπόβαθρο διότι μπορεί να συνασπιστούν δυό ή περισσότερα κόμματα της τάξεως του 0,2%- δηλαδή κόμματα που τα ψηφίζει μια μειοψηφία μερικών χιλιάδων ψηφοφόρων, κατι πολύ εύκολο να επιτευχθεί- και να συστήσουνε ένα κόμμα του 1,5% το οποίο είναι το χαμηλότερο όριο για το ΄΄μπαγιόκο», το πακέτο, το ΄΄κασέρι΄΄ των 750,000 ευρώ. Απορίας άξιον πως όλοι οιΈλληνες δεν έχουν συστήσει κόμματα και συανσπισμούς αυτών.

Διαβάστε παρακάτω το πως χρηματοδοτούνται τα κόμματα όπως επίσης και ένα παράδειγμα τέτοιου πολιτκού σχηματισμού το οποίο έδρεψε τελικά το πολυπόθητο πακέτο των 750,000 ευρώ μετά τις εκλογές του 2012 και μάλιστα χωρίς να μπεί στην βάσανο του βουλευτικού αξιώματος,απλά και καθαρά λεφτά. Αντί κάποιος να παριστάνει τον βουλευτή με 6,000 ψωροχιλιαρικα τον μήνα, δηλαδή 72,000 τον χρόνο, δηλαδή 288,000 ευρώ σε μια τετραετία-που ποτέ δεν εξαντλείται διότι γίνονται πρόωρες εκλογές-αντί αυτών πηγαίνει σπίτι του με το ΄΄πακέτο΄΄ των 750,000 και μας παρακολουθεί γελώντας σαρδόνια.

Αυτή είναι μπίζνα κυρίες και κύριοι, τρέξτε να τους ψηφίσετε.Ωστόσο προσέξτε, στόχοςτου παρόντος δεν είναι να στηλιτεύσει το κόμμα του παραδείγματος που θα δείτε παρακάτω και το οποίο στις εκλογές του 2012 χωρίς να μπει στην Βουλή έτυχε χρηματοδότησης 750,000 ευρώ αλλά τους μιμητές σήμερα, το 2016. Η ατμόσφαιρα μυρίζει εκλογές και πολλοί καιροσκόποι ετοιμάζουν την μπίζνα τους είτε γλύφοντας την Ρωσία είτε με γενικόλογο και στρογγυλεμένο δήθεν πολιτικό λόγο, χωρίς να συγκρουόνται με κανένα.

Στόχος είναι τα λεφτά, ο Πούτιν ούτε γνωρίζει τα μικρά αυτά κόμματα, ούτε τα χρειάζεται εφόσον κάνει την δουλειά του με τα συστημικά.Όσο για τα υπόλοιπα νεόκοπα κόμματα η ιδεολογική πλατφόρμα τους και ό λόγος τους δεν είναι τίποτα άλλο από μια γενικόλογη χασμωδία -συρραφή κοινότοπων και σοβαροφανών τσιτάτων και συνθημάτων.Σαν λένε ΄΄δωσμου τα λεφτά να φύγω να μην σε ζαλίζω»»

Πολλοί θα βιαστούν να παρατηρησουν ότι τα κόμματα έχουν έξοδα, κάτι το οποίο δεν ισχύει στην περίπτωση μας, διότι εκτός απο την προεκλογική επιδότητση όλοι όσοι θα δουλεύουν σε αυτά τα μικρά κόμματα εντάσσονται σε δύο κατηγορίες, α. στα κορόιδα και β. σε αυτούς που πιστεύουν ότι το κόμμα θα μπει στην Βουλή και έτσι θα έχουν ΄΄μέσον΄΄ πολιτκό και θα επωφεληθούν απο αυτό μακροπρόθεσμα.Στο μεταξύ όλοι αυτοί δουλεύουν τζάμπα και τρέχουν με δικά τους έξοδα στις κομματικές εκδηλώσεις. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ »ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ» :750.000 € θα πάρει ο Τζήμερος!Νέο κόμμα ιδρύει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με όνομα Νέα Δεξιά!!!«Πλεύση ελευθερίας», το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου! ΚΤΛ ΚΤΛ!!

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!… Δεν φθάνουν οι –απαράδεκτες πέρα για πέρα- επιχορηγήσεις των κομμάτων της Βουλής, που υπερβαίνουν κατά πολύ το ποσό των 30 εκ. ευρώ, επιχορηγούνται και τα κόμματα που είναι εκτός Βουλής!! Πάντα ταύτα γιατί … «έτσι ορίζει ο νόμος», την ώρα που οι καρκινοπαθείς πεθαίνουν γιατί δεν έχουν φάρμακα και πολλοί χρεωμένοι πολίτες αυτοκτονούν έξω από τη Βουλή των Ελλήνων λόγω αδυναμίας επιβιώσεως!..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications