8 Νοε 2016

Συγκλονιστικό βίντεο: Αυτά είναι τα αληθινά κίνητρα των τζιχαντιστών, όχι η πίστη τους

Συγκλονιστικό βίντεο: Αυτά είναι τα αληθινά κίνητρα των τζιχαντιστών, όχι η πίστη τους

«Βιάζω επειδή δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τις γυναίκες. Θα βλάψω τους φίλους σας επειδή εγώ δεν είχα ποτέ φίλους. Ήμουν πολύ αδύναμος για να επιλέξω το δικό μου μονοπάτι», αναφέρει ο «τζιχαντιστής» στο βίντεο

Με την πρώτη ματιά, το βίντεο που δημιούργησε και έδωσε στη δημοσιότητα μια ακτιβιστική οργάνωση θυμίζει τα κλιπ προπαγάνδας των τζιχαντιστών, που παγώνουν το αίμα με την σκληρότητα και την κτηνωδία των πρωταγωνιστών τους.

Κι αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος της οργάνωσης Οικογένειες Ενάντια στην Τρομοκρατία και τον Εξτρεμισμό (FATE), που γύρισε το εν λόγω κλιπ για να αποκαλύψει στους νέους τα πραγματικά κίνητρα των τζιχαντιστών, φανερώνοντας τις σκέψεις που κρύβονται στ’ αλήθεια πίσω από την ρητορική μίσους που χρησιμοποιούν.

Στο βίντεο, που κυκλοφόρησε για να ενισχύσει την συγκέντρωση χρημάτων για τον αγώνα κατά της ριζοσπαστικοποποίησης των νέων σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, μετά την αύξηση των κρουσμάτων διαδικτυακού προσηλυτισμού από μέλη του ISIS, βλέπουμε έναν τζιχαντιστή να λέει αυτό που πραγματικά σκέφτεται.

«Βιάζω επειδή δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τις γυναίκες. Θα βλάψω τους φίλους σας επειδή εγώ δεν είχα ποτέ φίλους. Ήμουν πολύ αδύναμος για να επιλέξω το δικό μου μονοπάτι», αναφέρει ο «τζιχαντιστής» στο βίντεο, παραδεχόμενος ότι δεν αγωνίζεται για την δόξα του Ισλάμ αλλά για τη… δική του, ετσι ειναι όλοι αυτοι κοινός ζωα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συγκλονιστικό βίντεο: Αυτά είναι τα αληθινά κίνητρα των τζιχαντιστών, όχι η πίστη τους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats