3 Νοε 2016

Βενεζουέλα: Αγοράζουν ψωμί βάζοντας στο ζύγι χαρτονομίσματα! αυτά που εκαναν στους Γερμανούς μεχρι που τους έστειλε στο διάβολο ο Χίτλερ!

Βενεζουέλα: Αγοράζουν ψωμί βάζοντας στο ζύγι χαρτονομίσματα! αυτά που εκαναν στους Γερμανούς μεχρι που τους έστειλε στο διάβολο ο Χίτλερ!

Μονό που τωρα στην Βενεζουέλα οπως σχεδόν σε όλες τις χώρες μετα τις σφαγές και εθνοκαθάρσεις εχουν γίνει δουλικοί κατώτεροι οι πιο πολλοι! μαλιστα νομιζουν οτι ο κακός ηταν ο Χίτλερ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ την γερμάνια τοτε απο την εβραϊκή ανθρωπινή πανούκλα! για τοσο μυαλό μιλάμε! πιο πολλοι ειναι οι αριστεροκομμουνιστες υπηρέτες εβραιων χαμηλής νοημοσύνης πάρα οι φυσιολογικοί άνθρωποι που ηταν καποτε! αρκεί να δει κανεις πως ηταν η Ευρώπη στον αρχαίο κόσμο! πριν την εισβολή των βάρβαρων προγόνων των κομμουνιστοαριστερων πιθηκοειδών Μογγόλων!

Και αν τους πεις και καμια αλήθεια ουγκ ναζι φασίστες φωνάζουν! για τοσο μυαλό μιλάμε οι μολυσμένοι με μογγολικό γονιδίωμα! η αφρικάνικο 26% ειναι στο ελλαδισταν εξάλλου επίσημα εδω και πολλά χρονιά!κατά τα αλλα ειναι "Έλληνες" και αναρωτιόμουν γιατι ειναι πιο πολλοι οι μελαχρινοί μαυριδεροί και τοσο ζωα η απάντηση ειναι απλή!!

Στη Βενεζουέλα ο Νίκολας Μαδούρο ετοιμάζεται να τυπώσει άφθονο χρήμα (άλλωστε αντίκρισμα δεν έχει), προκειμένου να μοιράσει δώρο Χριστουγέννων, να προσθέσει πολλά μηδενικά στα χαρτονομίσματα -αλλάζοντας και το χρώμα τους-, ενώ στην αγορά τα μπολίβαρ φουέρτε (που έως σήμερα κυκλοφορούσαν σε τραπεζογραμμάτια των 2, 5, 10, 20, 50 και 100) έχουν χάσει πλέον τόσο πολύ την αξία τους, που οι έμποροι τα ανταλλάσσουν... με το κιλό και όχι με την αναγραφόμενη ονομαστική αξία τους.

Βάζουν στη ζυγαριά το ψωμί και τα χαρτονομίσματα και κάθε μέρα που περνάει τα τραπεζογραμμάτια αντισταθμίζουν όλο και μικρότερη ποσότητα αρτοσκευασμάτων.

Κάθε μέρα! Αφού ο πληθωρισμός τρέχει με ρυθμό που σύμφωνα με εκτιμήσεις -γιατί στοιχεία για την οικονομία δεν δημοσιεύονται επίσημα- φτάνει το 1.500%! Τα ΑΤΜ δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν και οι πολίτες δεν προλαβαίνουν να μετρήσουν. Ενδειξη «υπερπληθωρισμού εκτός ελέγχου», όπως σημειώνει το Bloomberg.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βενεζουέλα: Αγοράζουν ψωμί βάζοντας στο ζύγι χαρτονομίσματα! αυτά που εκαναν στους Γερμανούς μεχρι που τους έστειλε στο διάβολο ο Χίτλερ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats