Τέλος για τον προβληματικό και χρήσιμου  (για την ελιτ) Φίλη λόγω Ιερώνυμου – Έμεινε εκτός κυβέρνησης!
Τέλος για τον προβληματικό και χρήσιμου  Φίλη λόγω Ιερώνυμου – Έμεινε εκτός κυβέρνησης!

Όσοι νομιζουν οτι οι αριστεροί κομμουνιστες γιατι ενα ειναι αυτο!ειναι ετσι μονο στην πολίτικη ειναι μακριά γελασμένοι! ειναι μια συγκεκριμένη φυλη αδίσταχτων και προβληματικών στον εγκέφαλο εκ γενετής! και ειναι σε όλη την ζωή τους και παντού οπως ειναι στην πολίτικη, ναι δεν σας τα έμαθαν αυτά στα εβραιοκρατουμενα σχολεια! αλλα οτι ειναι όλοι ιδιοι αν ειναι δυνατόν! και βασικά αυτοι που κράζουν οτι της Χ.Α ειναι χαμηλής νοημοσύνης ειναι οι ιδιοι χαμηλής νοημοσύνης!και πολύ κάτω απο μεσώ όρο!(και τα σκυλια κανουν οτι τα μάθεις σημαίνει οτι εχουν αρκετή νοημοσύνη; οχι φυσικά!) γιαυτό εξάλλου ειναι πλήρως ελεγχόμενοι απο Εβραίους!

Δεν δέχθηκε να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο ή να του αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες επί των Θρησκευμάτων στο Παιδείας – Δεν είχαν αποδώσει ούτε οι πυροσβεστικές προσπάθειες του πρωθυπουργού

Η διαμάχη του Νίκου Φίλη για τα Θρησκευτικά με τον Αρχιεπίσκοπο κ.Ιερώνυμο είχε μεγάλο ηττημένο τον πρώην, πλέον, υπουργό Παιδείας. Μάλιστα, όταν έγινε σαφές στη διάρκεια της Παρασκευής ότι ο πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να απομακρύνει τον κ.Φίλη από το υπουργείο Παιδείας, (συζητήθηκε το όνομά του και για το Εργασίας) εκείνος του διεμήνυσε ότι αν δεν θα κρατούσε το χαρτοφυλάκιό του, τότε προτιμούσε να διατηρήσει μόνο την ιδιότητα του βουλευτή και να μην μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μάλιστα, κάποια στιγμή προτάθηκε στον κ.Φίλη να παραμείνει μεν στο υπουργείο Παιδείας, αλλά να αναλάβει άλλο πρόσωπο τις αρμοδιότητες επί των Θρησκευμάτων. Όμως, ο κ.Φίλης που πέρασε μια δύσκολη μέρα στα Χανιά, όπου καθηγητές και φοιτητές τον υποδέχθηκαν «θερμά» δεν δέχθηκε αυτή τη λύση. Άλλωστε, σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήταν ακόμη πιο ξεκάθαρη η ήττα του, στη διαμάχη του με την Εκκλησία. Μάλιστα, αρκετά ήταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξαν την παραμονή Φίλη στο υπουργείο Παιδείας, ακριβώς για να μην εμφανισθεί το κυβερνών κόμμα να υποχωρεί μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ.Ιερώνυμο.

Υπενθυμίζεται, ότι παρά τις πυροσβεστικές προσπάθειες που είχε αναλάβει ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο, παρουσία του κυβερνητικού εταίρου Π. Καμμένου και του Νίκου Φίλη, η «φωτιά» δεν έσβησε. Στις αρχές της εβδομάδας, ο Αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι είχε χαρακτηρίσει τον απερχόμενο υπουργό Παιδείας «προβληματικό άνθρωπο, ασυνεπή στις πράξεις και τα λόγια του», κάνοντας σαφές ότι δεν υπήρχε καμία γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσά τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications