18 Νοε 2016

Ο ψευτο-επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ: Έχουμε περίπου χίλια χρόνια για να βρούμε έναν άλλο πλανήτη να ζήσουμε !

Ο ψευτο-επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ: Έχουμε περίπου χίλια χρόνια για να βρούμε έναν άλλο πλανήτη να ζήσουμε !

Δεν εχει να πάει πουθενά η ανθρωπότητα! δεν θα μαγαρίσουν όλο το γαλαξία με τους ιούς που λέγονται Εβραίοι μαζί με τα μιασματα αριστεροκομμουνιστες! βλέπε: Η ΕΙΣΒΟΛΉ ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΠΡΟΧΩΡΆΕΙ ΠΟΛΎ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ!

Είμαστε όλοι καταδικασμένοι. Εκτός κι αν βρούμε έναν τρόπο να φύγουμε από αυτόν τον πλανήτη. Δεν το πιστεύετε; Τότε ρωτήστε τον θεωρητικό επιστήμονα και αστρονόμο Στίβεν Χόκινγκ, που λέει πως η ανθρωπότητα δεν θα επιβιώσει άλλα 1.000 χρόνια στη Γη, εξαιτίας των συνήθων υπόπτων – την κλιματική αλλαγή, τα πυρηνικά και τα ρομπότ.

Ο Χόκινγκ, μιλώντας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Oxford University Union, λέει πως η καλύτερη ευκαιρία μας για επιβίωση ως είδος θα είναι θα αφήσουμε το μόνο σπίτι που ξέρουμε και να δημιουργήσουμε αποικίες σε άλλους πλανήτες. «Παρά το γεγονός πως η πιθανότητα καταστροφής στον πλανήτη Γη σε ένα δεδομένο έτος, μπορεί να είναι αρκετά χαμηλό, προστίθεται με την πάροδο του χρόνου, και γίνεται σχεδόν βέβαιο στα επόμενα 1.000 – 10.000 χρόνια» δήλωσε ο Χόκινγκ στην ομιλία του. «Μέχρι τότε, θα πρέπει να έχουμε εξαπλωθεί στο διάστημα και σε άλλα αστέρια, ώστε μια καταστροφή της Γης να μην σημάνει το τέλος της ανθρώπινης φυλής».

Και όπως φαίνεται ο ρυθμός εξερεύνησης του διαστήματος έχει εντατικοποιηθεί. H NASA αναζητά «goldilocks» – εξωπλανήτες που μπορεί να είναι σε θέση να διατηρήσουν την ανθρώπινη ζωή. Εν τω μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της Space X, Έλον Μασκ, έχει ήδη αναφέρει τα σχέδιά του για αποίκιση του πλανήτη Άρη μέσα στον επόμενο αιώνα.

Παρ’ όλη όμως την κατήφεια, ο Χόκινγκ ολοκλήρωσε την ομιλία του με κάποιες θετικές σκέψεις, σύμφωνα με την Independent. «Να θυμάστε να κοιτάζετε τα αστέρια και όχι τα πόδια σας. Προσπαθήστε να βγάλετε νόημα από αυτό που βλέπετε, αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που κάνει υπαρκτό το σύμπαν» δήλωσε. «Να είναι περίεργοι. Όσο δύσκολη κι αν σας φαίνεται η ζωή σας, υπάρχει πάντα κάτι που μπορείτε να κάνετε και να πετύχετε σε αυτό. Αυτό που μετράει είναι να μην τα παρατήσετε».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ψευτο-επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ: Έχουμε περίπου χίλια χρόνια για να βρούμε έναν άλλο πλανήτη να ζήσουμε !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats