ΣΟΚ : Στην Φιώτιδα Μετανάστες Γελοιοποιούν Τον Ιησού  Με Φωτοτυπίες Που Πετούν Στον Δρόμο φώτο!!
 ΣΟΚ : Στην Φιώτιδα Μετανάστες Γελοιοποιούν Τον Ιησού  Με Φωτοτυπίες Που Πετούν Στον Δρόμο φώτο!!

Τελευταίες πληροφορίες λένε πως υπάρχουν στον δρόμο πάνω απο 5000 φωτοτυπίες που απεικονίζουν τον Ιησού Χριστό . Οι κάτοικοι τις Φθιώτιδας βγήκαν οργισμένοι απτα σπίτια τους για το παραπάνω συμβάν ψάχνυον τον μετανάστη που πετούσε τις εικόνες που γελοιοποιούσαν τον Χριστό στον δρόμο .

Οι Μετανάστες ειναι επίσης και αυτοί οργισμένοι γιατι υποστηρίζουν οτι δεν το έκαναν αυτοί . Πρώτες πληροφορίες που μας έδωσε μάρτυρας λένε οτι είδαν μελαψό άντρα να κρατάει την συγκεκριμένη φωτογραφία και να την πετάει στον δρόμο !

Το ερώτημα μας τι θα κάνει οι κυβέρνηση για το παραπάνω συμβάν και τι η εκκλησία ?

------------------------------------

Η σελίδα kwloxaneio.gr ξανα κτύπησε! δεν γνωρίζω αν εχει κάποια βάση αυτη η είδηση ας μας ενημερώσουν απο εκεινο το μέρος αν ισχύει κατι τέτοιο και δεν ειναι hoax ,η φώτο πάντως βρέθηκε στο www.reddit.com πριν 4 χρονιά...

Θα μας περάσουν και για κομμουνιστες στο τέλος! η μεγαλύτερη προσβολή!και οτι παίρνουμε το μέρος των πληρωμένων λαθροεισβολέων , οπως είπα και σε προηγούμενο ποστ hoax απο την ίδια σελιδα: κατι τέτοιοι ελληναραδες δηθεν εθνικιστές κατέστρεψαν την χωρα μαζί με τους άλλους!

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΡΕΟΥΣ ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΤΟΥΣ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications