Άντεξε την εισβολή και τους βομβαρδισμούς απο ορθές κομμουνιστών το 1945 και λαθρομογγολικο σχεδίαζε να ανατινάξει την Πύλη του Βρανδεμβούργου!
Άντεξε την εισβολή και τους βομβαρδισμούς απο ορθές κομμουνιστών το 1945 και λαθρομογγολικο σχεδίαζε να ανατινάξει την Πύλη του Βρανδεμβούργου!

Αυτά τα ζωα κομμουνιστες και οι λαθρο ειναι ενα και το αυτο εξάλλου, αδελφάκια με τους ISIS (μοιάζουν και στην εμφάνιση) βλέπουν αγάλματα και θέλουν να τα σπάσουν!τα ίδια δεν κανουν και στην Ελλάδα; αυτα τα ζωώδες μιασματα μονο να καταστρέφουν ξερουν τα παντα !ακομα και τις ζωές σας!

Οι γερμανικές Αρχές παραδέχτηκαν ότι λαθρο που συνελήφθη τον Μάρτιο του 2016 είναι μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και σχεδίαζε να τοποθετήσει βόμβα στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, ήθελε δηλαδή να ανατινάξει το σύμβολο του Βερολίνου.

Ο λαθρο, που αποδείχτηκε τζιχαντιστής, ήταν πολύ σχολαστικός στη δουλειά του. Παρακολουθούσε και σημείωνε τις ώρες που κατέφθαναν τα περισσότερα τουριστικά λεωφορεία στην Πύλη γιατί ήθελε να προκαλέσει με τη βομβιστική επίθεση το μεγαλύτερο δυνατό μακελειό.

Ο 19χρονος τζιχαντιστής είχε όμως κι άλλα σχέδια.Σκόπευε να βάλει μια βόμβα στο Κτίριο του Ράιχσταγκ, δηλαδή στην Ομοσπονδιακή Γερμανική Βουλή και στην πλατεία Αλεξάντερπλατς στο ανατολικό Βερολίνο.Οι παραπάνω πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο την Πέμπτη όπως και το μερικό όνομα του συλληφθέντα, Σαάς Αλ Μ.

Ο 19χρονος Σύρος τζιχαντιστής κατασκόπευε τους στόχους που είχε αποφασίσει να χτυπήσει κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου 2016.Τις πληροφορίες που συνέλεγε τις έστελνε σε σύνδεσμό του στη Συρία για να λάβει καθοδήγηση.Στον υπόλοιπο χρόνο του λειτουργούσε ως στρατολόγος της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος αλλά και ως σύνδεσμος για όποιον ήθελε να έρθει σε επαφή με το ISIS.

Λέγεται ότι πρόλαβε και στρατολόγησε έναν εθελοντή για το ISIS, ο οποίος εγκατέλειψε τη Γερμανία και πήγε να πολεμήσει στη Συρία. Ο 19χρονος αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών, όπως και ότι θα πραγματοποιούσε τις επιθέσεις στο όνομα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος με δύο συνεργούς του.Γερμανοί αξιωματικοί λένε ότι ο 19χρονος στρατολογήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος στο χωριό του στη Συρία το 2013.Έλαβε στρατιωτική εκπαίδευση από τους τζιχαντιστές και ασκούσε καθήκοντα φρουρού στην οργάνωση.

Το Ισλαμικό Κράτος τον έστειλε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015 ανάμεσα στους πρόσφυγες. Ο ίδιος μάλιστα παρίστανε τον δύστυχο πρόσφυγα.Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν στη Γερμανία πέντε στρατολόγοι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συμπεριλαμβανομένου και του «εγκέφαλου» του «δικτύου στρατολογίας» των τρομοκρατών.

Ακόμα ένας «άκρως επικίνδυνος» ύποπτος ως τρομοκράτης του ISIS συνελήφθη από τη γερμανική Αστυνομία στις 3 Νοεμβρίου, αλλά η Εισαγγελία αποφάνθηκε ότι δεν διαθέτει αρκετά στοιχεία για να του απαγγείλει κατηγορίες για τρομοκρατική δράση. Ωστόσο, οι γερμανικές Αρχές τον κρατάνε επειδή πιάστηκε με πλαστά έγγραφα πάνω του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications