3 Νοε 2016

Τα WIKILEAKS Αποκάλυψαν πόλεμο Αμερικής με UFO στην Ανταρκτική!! video

Τα WIKILEAKS Αποκάλυψαν πόλεμο Αμερικής με UFO στην Ανταρκτική!!

Προφανώς υπάρχει μια συνεχή μάχη στην Ανταρκτική με ΑΤΙΑ που μπορουν να ταξιδέψουν 25.000 μίλια/ώρα με ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, πολλά UFO ειναι απο εκεί, απο την εποχή του δεύτερου παγκοσμίου Πολέμου και ειναι ναζιστικά μερικά εξ αυτών .

Μια νέα έκθεση του WikiLeaks μυστικών αρχείων λενε ότι οι Αμερικανοί έχουν "εμπλακεί" από το 2004 σε ένα "πόλεμο" εναντίον των UFO πάνω ή κοντά στην ήπειρο της Ανταρκτικής, ιδιαίτερα στο Νότιο Ωκεανό.

Το 1947, ο ναύαρχος Ρίτσαρντ Byrd οδήγησε στρατιωτικές δυνάμεις από τις ΗΠΑ,Βρετανία και Αυστραλία σε μια εισβολή στην Ανταρκτική γνωστη και ως επιχείρηση " Highjump".Αυτό είναι γεγονός είναι αναμφισβήτητο, αλλα πότε δεν είπαν ξεκάθαρα τι έγινε και έφυγαν κακής κακός με μεγαλες απώλειες.

Τα WIKILEAKS Αποκάλυψαν πόλεμο Αμερικής με UFO στην Ανταρκτική!!

Εκεί ηταν η υπερβόρεια των Ελλήνων "θεών"ϟϟ!! και εκεί ηταν και οι ναζι ,UFO & η μυστική βάση!!δεν θα πω περισσότερα πάνω σε αυτο, γιατι εχω να κάνω με ενα κόσμο που μεγάλωσε στο Ματριξ ! και εντελώς αμόρφωτο ειδικά στο θέμα ναζι!άσε που θα πάρουν στοιχειά διάφοροι άσχετοι ηλίθιοι και θα τα αλλάξουν οπως τους βολεύει!! τέλος πληροφορίες λενε οτι ιπτάμενοι δίσκοι που εμφανίστηκαν μετα την ισοπέδωση της Γερμανίας απο εβραιομασονους ,ειχαν την ελληνική σβάστικα στο κάτω μέρος!οχι δεν το έκλεψαν οι "κακοί" ναζι απο αρχαίους Έλληνες!

Γερμανοί επιστήμονες (με Ε κεφαλαίο οχι τα σημερινά τσουτσέκια) που αιχμαλωτίστηκαν από τους συμμάχους(των κομμουνιστοεβραιων), ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν, αποκάλυψαν πως υπήρχαν απόρρητα έγγραφα, σχεδιαγράμματα και χάρτες που αφορούσαν πτητικά άγνωστα μηχανήματα σε σχήμα δίσκου και εγκαταστάσεις μια απόρρητης βάσης στην Ανταρκτική με όνομα Νέο Βερολίνο©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα WIKILEAKS Αποκάλυψαν πόλεμο Αμερικής με UFO στην Ανταρκτική!! video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications