24 Νοε 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Leon Degrelle-Ο Χίτλερ μου είπε ότι είναι Έλληνας!σπάμε την προπαγάνδα δεκαετιών !

Leon Degrelle -Ο Χίτλερ μου είπε ότι είναι Έλληνας σπάμε την προπαγάνδα δεκαετιών !

Χιλιάδες άρθρα εχουν γραφτεί κατα του Χίτλερ! κύριος απο διαστρεβλωτές (της κομμουνιστικης φυλής) αλλα και απο ενα μάτσο ηλίθιους! που είτε αναπαράγουν τους πρώτους είτε γράφουν ψεμματα απο ηλιθιότητα.Αν έχετε προσέξει καθε μηνά όλες οι σελίδες του συστήματος βαζουν κατα του Χίτλερ ,ενα σορό ψεμματα!μεχρι και τρελο τον εχουν βγάλει! ένας με καθαρό μυαλό και με μια μικρη ερευνά μπορεί να καταρρίψει πολύ εύκολα τα ψεμματα που ποτίζουν τις μάζες χρονιά τωρα!

Μεταξύ της πλυσης εγκεφάλου που κανουν επι χρονιά, τον εχουν βγάλει και Εβραίο(?),με τίτλους οπως:"Ο Χίτλερ ήταν εβραϊκής καταγωγής και όργανο τους!" ετσι έχουν προώθηση αυτές οι δήθεν "έγκυρες" ιστοσελίδες που κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων! πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής! όλα αυτα μην και σκεφτεί κάνεις ρε μπας και ηταν πατριώτης;Για το αληθινό εγκληματία της ανθρωπότητας όμως τον Στάλιν που δεν ηταν άπλα όργανο τους αλλα ο ίδιος Οβριός! η για εκεινο το ανθρωπόμορφο τέρας τον Τσόρτσιλ που διέταζε εν ψυχρό δολοφονία χιλιάδων άμαχων δεν υπάρχουν πάρα ελάχιστα άρθρα! γιατι? γιατί και οι 2 δρούσαν για τον σιωνισμό κατά του Χίτλερ που ελευθέρωσε την Γερμανία απο τα εβραϊκά δεσμά συν ότι έβγαλε ανεξάρτητο νόμισμα απο τους διεθνές τραπεζίτες όμβριους !

Leon Degrelle - ''Ο Χίτλερ μου είπε ότι είναι Έλληνας''

O Xίτλερ ήταν η επανάσταση στην καθαρή της μορφή ! Πολλοί λένε διάφο­ρες «ιστορίες» γύρω από τον Χίτλερ, αλλά εγώ τον γνώρισα από πολύ κοντά. Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας ηγέτης ταγμένος στην υπηρεσία όχι μόνο του λαού του αλλά και όλης της Ευρωπαϊκής Φυλής. Πολέμησε όλες τις αντι - ε­θνικές δυνάμεις. Τσάκισε όλα τα στη­ρίγματα του καπιταλιστικού συστήματος. Φεουδάρχες, βιομήχανοι έπεσαν κάτω από την σοσιαλιστική αντεπίθεση του N.S.D.A.P.

Ο Αδόλφος Χίτλερ είτε θέλουν να το παραδεχτούν είτε όχι εφήρμοσε το πιο σοσιαλιστικό πρόγραμμα σ' όλη την Ευρώπη. Ο Χίτλερ μου μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για τον καπιταλισμό και τους μικροαστούς. Μάλιστα μου είχε πει κάποτε πως :δεν πολεμάμε τον μπολσεβικισμό για να σώσουμε τα κεφάλια της αστικής τάξης αλλά για να σώσουμε το μέλλον της πατρίδας μας. Ο Χίτλερ επίσης ήτανε αντι - αποικιοκράτης.

Ακόμα θυμάμαι κάποτε που ρώτησα τον Χίτλερ ποια είναι η πατρίδα μας,είχα την εντύπωση πως θα μου απαντούσε η Ευρώπη. Ξέρετε όμως τι μου απάντησε; Η Ελλάδα, Πατρίδα μας είναι η Ελλάδα.

Μια άλλη μέρα ρώτησα τον Χίτλερ ''τι ήταν'' και μου απάντησε ξεκάθαρα: ''Εγώ είμαι Έλληνας'' ! Ήταν εκπληκτικό μα ήταν απόλυτα σωστό. Ο Χίτλερ ήταν βαθύτατα φιλέλλην. Για αυτόν η Ελλάδα ήταν το λίκνο του πολιτισμού. Όλα προέρχονταν από αυτήν. Βέβαια τα ένωνε όλα αυτά με το γερμανικό παρελθόν, αλλά και πάλι τον άκουσα κάποτε δίπλα μου να κοροϊδεύει τον Χίμλερ, ο οποίος έκανε έρευνες για τους αρχαίους γερμανικούς λαούς στην Γερμανία. Έλεγε ότι χάνετε τον καιρό σας και χαλάτε εκατομμύρια για να βρείτε δυο - τρία βάζα που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον, όταν στην Ελλάδα υπήρχε ένας Φειδίας. Έλεγε επίσης ότι ο πραγματικός γερμανικός πολιτισμός ήταν ο Ελληνικός.

Leon Degrelle, 1000 χρόνια Χίτλερ Ο Λεόν Ντεγκρέλ (πλήρες όνομα Leon Joseph Marie Ignace Degrelle, 1906 - 1994) ήταν Βέλγος πολιτικός, δημοσιογράφος - και στρατιωτικός από τη Βαλλονία, ιδρυτής του Ρεξιστικού κινήματος που εξελίχθηκε σε πολιτικό κόμμα, το οποίο κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δημιουργώντας τη "λεγεώνα των Βαλλόνων" προσχώρησε στα Waffen SS, συμμετέχοντας στην πρώτη γραμμή της γερμανικής εισβολής στη Σοβιετική Ένωση, στο ανατολικό μέτωπο. Μετά τον πόλεμο παρέμεινε εξέχουσα προσωπικότητα των εθνικο-συντηρητικών κινήσεων Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής.

Μετά την πτώση της Γερμανίας, ο Ντεγκρέλ κατέφυγε αρχικά μέσω Δανίας στη Νορβηγία, απ΄ όπου με αεροσκάφος μετέβη στην Ισπανία. Φθάνοντας όμως στη Β. Ισπανία κατά την αναγκαστική προσγείωση στη ακτή Σαν Σεμπαστιάν, περιοχή των Βάσκων, τραυματίστηκε σοβαρά. Στη συνέχεια η κυβέρνηση του Φρανσίσκο Φράνκο αρνήθηκε να τον παραδώσει στους Συμμάχους ή να τον εκδώσει στο Βέλγιο, επικαλούμενη την άσχημη κατάσταση της υγείας του. Μετά όμως από διεθνείς πιέσεις, ο Φράνκο χορηγώντας του πλαστά έγγραφα επέτρεψε την διαφυγή του στην Αργεντινή.

Αργότερα, το 1954, η Ισπανία του παραχώρησε ισπανική υπηκοότητα για μόνιμη διαμονή με το όνομα Jose Leon Ramirez Reina, και η Φάλαγγα του ανέθεσε την ηγεσία της επιχείρησης κατασκευών. Μετά τον θάνατο του Φράνκο ο Ντεγκρέλ παρέμεινε στην Ισπανία ως υπήκοος Ισπανός εμφανιζόμενος στις δημόσιες συναντήσεις του με λευκή στολή και γερμανικά διακριτικά, ενώ παράλληλα δεν έπαυε να εκφράζει με υπερηφάνεια τις στενές επαφές του και τον «δεσμό σκέψης" με τον Αδόλφο Χίτλερ .
Ο Λ. Ντεγκρέλ πέθανε στις 31 Μαρτίου του 1994 σε νοσοκομείο στη Μάλαγα (Ισπανία) μετά από καρδιακό επεισόδιο. Όταν κάποτε ρωτήθηκε, λίγο πριν τον θάνατό του, αν είχε καμία λύπη για τον πόλεμο, η απάντησή του ήταν: "Μόνο ότι χάσαμε!".

Ω!! τι σύμπτωση! ολα τα πάρα πάνω έρχονται να επιβεβαιώσουν την δίκη μου ερευνά:Όντως η Γερμανία και γενικά η Ευρώπη αποδεδειγμένα είχε αποικισθεί απο πρωτοελληνικά φύλα που έφυγαν από τις πανάρχαιες εστίες τους, και κατοίκησαν τις Βόρειες χώρες της Ευρώπης) οπως εχουμε πει κατα καιρούς ,οπως και ειχαν κρατήσει ολα τα ελληνικά σύμβολα!που εξαφάνισαν απο την περιοχή: «Ρωμανία»(σημερινή Ελλάδα!) και ο λόγος που εκαναν το :ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ ηταν αυτός ακριβώς! οπως και έβαλαν ορδές Μογγόλων να βιάσουν εκατομμύρια Γερμανίδες γιατί εκεί δεν είχαν τουρκοκρατια 400 χρονιά, (έρρωσθε & ευδαιμονείτε)δια ανατάσεως της χειρός, προς τον Απόλλων ! Ο μέγας Αλέξανδρος θέσπισε αυτο τον χαιρετισμό: χαίρε Αλέξανδρε βασίλευες των Μακεδόνων.Η για τα ϟϟ του ΔΙΑ?Δεν λέω τίποτα άλλο!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Leon Degrelle-Ο Χίτλερ μου είπε ότι είναι Έλληνας!σπάμε την προπαγάνδα δεκαετιών !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications