19 Νοε 2016

Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ για «την τελική επίθεση στο ανατολικό Χαλέπι» (βίντεο)

Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ για «την τελική επίθεση στο ανατολικό Χαλέπι» (βίντεο)

ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ «ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΥΝ» ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων για την τελική επίθεση στο ανατολικό Χαλέπι συγκεντρώνει ο συριακός Στρατός σύμφωνα με στρατιωτικές συριακές πηγές την στιγμή που η ρωσική Αεροπορία έχει αυξήσει κατακόρυφα τις επιδρομές της σε Χαλέπι (στην ύπαιθρο) και Ιντλίμπ ώστε να εμποδίσει τους ισλαμιστές του ISIS που φεύγουν από την Μοσούλη και μπαίνουν στην Συρία να ενσωματωθούν στις δυνάμεις των ισλαμιστών εντός των πόλεων.

Ήδη η Hezbollah και η Harakat Al-Nujaba (η Χεζμπολάχ του Ιράκ) ήδη έχουν αναλάβει επιθετικές θέσεις στην νότια ύπαιθρο του Χαλεπίου και παρακολουθούν τους Ρώσους πιλότους να «σφυροκοπούν» τις ισλαμιστικές θέσεις αποδυναμώνοντάς τες για την επικείμενη επίθεση Αυτή η πολύ μεγάλης κλίμακας επίθεση δεν θα περιοριστεί μόνο στο ανατολικό Χαλέπι και στην νοτιοδυτική επιρκάτειά του.

Έχουν μεταφερθεί κυβερνητικές δυνάμεις απ’όλες τις περιφέρειες, ενώ υπάρχει αυξημένη συμμετοχή Ρώσων Spetsnaz και Ιρανών αλεξιπτωτιστών οι οποίοι θα πραγματοποιήσουνν επιθετικές αναγνωρίσεις εντός της πόλης προς δημιουργία χάους πριν την έφοδο με τις οποίες θα «χαρτογραφήσουν» τις θέσεις τους

Χιλιάδες στρατιώτες από το επίλεκτο σώμα «Tiger Forces,» την επίολεκτη Republican Guard,από την 4η Μηχανοκίνητη Μεραρχία από την Harakat Al-Nujaba (Σιίτες Ιρακινοί), και την Hezbollah αναμένεται να χτυπήσουν απ’όλους τους άξονες με τελικό στόχο την πλήρη εξόντωση των ισλαμιστών στην επαρχία του Χαλεπίου

Σύμφωνα με αναφορές η επίσημη τηλεόραση της Hezbollah η Al-Manar, ήδη βρίσκεται στην πόλη και έχει ενσωματωθεί ανάμεσα στους μαχητές για να έχει τις πρώτες λήψεις μόλις ξεκινήσει η επίθεση. Αναμένεται ο συριακός Στρατός να ξεκινήσει την έφοδο με μικρές επιθέσεις ώστε να παρενοχλήσει ψυχολογικά τους ισλαμιστές και να τους αναγκάσει να αποκαλύψουν τις θέσεις άμυνάς τους.

Μετά θα υπάρξουν επιθετικές αναγνωρίσεις από Ρώσους, Ιρανούς και Σύρους κομάντο και βαριά ρωσική αεροπορική δραστηριότητα ώστε να ακολουθήσει η βασική επίθεση. Πως το έλεγε ο Γκάρι Όλντμαν στο «Λεόν» του Λουκ Μπεσόν; «Λατρεύω αυτές τις στιγμές ηρεμίας πριν την καταιγίδα». Αυτό που συμβαίνει τώρα στο Χαλέπι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων του συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ για «την τελική επίθεση στο ανατολικό Χαλέπι» (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats