30 Νοε 2016

Κινέζος αστροναύτης αναφέρει μυστηριώδη θόρυβο στο διάστημα

 Κινέζος αστροναύτης αναφέρει μυστηριώδη θόρυβο στο διάστημα

Ένας Κινέζος αστροναύτης ανέφερε ότι έχει μείνει έκπληκτος από ανεξήγητους θορύβους που ακούγονταν από το εξωτερικό μέρος του διαστημόπλοιου του.

Ο Yang Liwei σήμερα 51 ετών αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πως άκουσε κάποιους ανεξήγητους θορύβους – που περιέγραψε σαν ένα «ξύλινο σφυρί να χτυπά ένα κουβά σιδήρου», κατά τη διάρκεια της παρθενικής διαστημικής πτήσης του το 2003. Ο Liwei, ο οποίος είναι ο πρώτος αστροναύτης της Κίνας, παραδέχθηκε ότι άκουσε τους θορύβους «ξαφνικά χωρίς λόγο», σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Είπε: «Ήταν μια κατάσταση μη-αιτιώδης που με προβλημάτισε αρκετά. Ο περίεργος ήχος ακούγονταν σαν κάποιος να χτυπάει το σώμα του διαστημοπλοίου όπως ακριβώς ένα ξύλινο σφυρί χτυπάει έναν κουβά σιδήρου. Έπειτα πήγα έξω για να διερευνήσω το διαστημόπλοιο, αλλά παρέμεινα μπερδεμένος γιατί δεν μπορούσα να βρω κάτι που να ήταν υπεύθυνο για το θόρυβο»

Ο Yang δεν ήταν ο μόνος που άκουσε το θόρυβο, ο οποίος έχει επίσης αναφερθεί από τους αστροναύτες των επανδρωμένων διαστημικών αποστολών Shenzhou 6 και Shenzhou 7, οι οποίοι ούτε αυτοί ήταν σε θέση να εξηγήσουν την πηγή του περίεργου ήχου. Όταν γύρισε πίσω στη Γη προσπάθησε να βρει μια εξήγηση με τεχνικούς εμπειρογνώμονες.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει καταλήξει σε μια ικανοποιητική εξήγηση, ούτε ήταν σε θέση να αναδημιουργήσουν το θόρυβο χρησιμοποιώντας αντικείμενα ή εργαλεία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κινέζος αστροναύτης αναφέρει μυστηριώδη θόρυβο στο διάστημα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats