Καταγράφηκε UFO στο διάστημα από κάμερες της NASA [Βίντεο]
Καταγράφηκε UFO στο διάστημα από κάμερες της NASA [Βίντεο]

Ένα ακόμη UFO καταγράφηκε στο διάστημα από τις κάμερες της NASA. Στο βίντεο, ένα μυστηριώδες αντικείμενο -με ένα ιδιόμορφο σχήμα δίσκου φαίνεται να ταξιδεύει πάνω από τη γήινη ατμόσφαιρα προκαλώντας μια τεράστια συζήτηση σχετικά στα κοινωνικά δίκτυα. Τι ήταν αυτό; Εξωγήινο όχημα; Διαστημικό σκουπίδι; Οπτική ψευδαίσθηση, ή απλά ένα βάλτο αερίου; Κάποιοι είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για την απόλυτη απόδειξη ότι η γη δέχεται επισκέψεις από εξωγήινα όντα, ενώ άλλοι παραμένουν σκεπτικοί έως δύσπιστοι

Από τότε που ανέβηκε το βίντεο στο YouTube, άρχισε να δημιουργείται μεγάλη διαμάχη τόσο μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την ιδέα ότι θα μπορούσε να είναι ένα εξωγήινο αντικείμενο, και εκείνων που το αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό, ή ως αστείο λέγοντας ότι «ένα ΑΤΙΑ που σχεδιάζει την είσοδό του στον εναέριο χώρο μας, θα πρέπει να εγγραφεί και να πληρώσει τους φόρους."!

Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις μόνο τα θραύσματα από αυτά αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα είναι ορατά και κυκλοφορούν σε βίντεο.Ωστόσο, το γεγονός ότι η NASA διακόπτει την ζωντανή μετάδοση των λήψεων είναι κάτι που προκαλεί μεγαλύτερη καχυποψία ανάμεσα σε εκείνους που είναι πρόθυμοι να βρουν νέα στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, UFO και το πώς είμαστε όλοι μέρος μιας τεράστιας συνωμοσίας.

Ένας χρήστης έγραψε στο YouTube:«Το ερώτημα δεν είναι "σν είναι αυτό ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο στην πραγματικότητα". Γιατί όμως η NASA δεν έκοψε αυτό το βίντεο όπως κάνει πάντα με άλλα παράξενα αξιοθέατα, για να θολώσει; "Σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους, στη σημερινή εποχή, δεν είναι ένα ζήτημα πια το αν ή όχι UFO είναι πραγματικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications