ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ!
ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ...ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ"! Διαδοχικά, οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν θεσπίσει νόμους στο δικανικό μας σύστημα με σκοπό να φέρουν κοινωνικές ομάδες σε σύγκρουση. Να ελέγξουν την εκτελεστική εξουσία και να διαστρεβλώσουν τον ρόλο της κατά το δοκούν.

Στο παρακάτω βίντεο, έχουμε ένα ζωντανό παράδείγμα του πολίτη να έρχεται σε σύγκρουση με την Αστυνομία, διότι η τελευταία χωρίς να ευθύνεται παραβαίνει νόμους και Σύνταγμα, ενώ έχει ορκιστεί να τα διαφυλάττει.

Δύσκολη η θέση και των δύο πλευρών, αλλά οι πολιτικοί και οι διαπλεκόμενοι το "γλεντούν", αφού αυτοί ουσιαστικά διαφεντεύουν αυτό το τόπο. Ενώ εμείς (Λαός και Αστυνομία) δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους !Εμείς αναζητούμε την νομιμότητα και η ισχύ του Συντάγματος να βρίσκεται πάνω από όλους, ώστε να δικαιώνει τον Λαό μας στο σύνολο του και σε όλες τις εκφάνσεις του βίου του.

Να απαλλαγούμε από "μνηστήρες"-"παράσιτα" που έχουν φέρει τεχνηέντως την κοινωνία και τον Λαό μας σε αδιέξοδα και που αυτά τα "αδιέξοδα", θα έχουν ολέθρια αποτελέσματα έως και την αποσταθεροποίηση της Χώρας στο σύνολο της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications