ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΜΗΤΕΡΑ"! ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ...ΤΡΙΔΥΜΑ!!!ΒΙΝΤΕΟ.
 ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ

Το ρεπορτάζ ανέδειξε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και το παρουσιάζει το showbiz.com.cy. Δείτε λοιπόν πού οδηγείται η κοινωνία και η οικογένεια. Ομοφυλόφιλοι ...

Αποκτούν δίδυμα, τρίδυμα και πάει λέγοντας. Σε λίγα χρόνια θα μας χαρακτηρίσουν οπισθοδρομικούς, αναχρονιστικούς, απολίτιστους διότι δεν εναρμονιζόμαστε με τις...πολιτισμένες χώρες. Έτσι θα φτάσουμε να δίνουμε δικαίωμα υιοθεσίας σε ζεύγη ονομυλοφίλων και αργότερα θα έρθει και η απαίτηση (και θα υλοποιηθεί) η κατάργηση των ονομασίων "πατέρας-μητέρα", διότι με τα χιλιάδες-εκτατοντάδες χιλιάδες ομοφυλόφιλα ζευγάρια που θα έχουν αποκτήσει παιδιά και θα έχουν καταστεί γονείς, θα επέλθη το μοιραίο για την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το showbiz.com.cy, το ομοφυλόφιλο ζεύγος Κυπρίων είναι οι Christo και Theo Menelaou οι οποίοι απέκτησαν τρίδυμα με παρένθετη μητέρα και πρόκειται για το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στον κόσμο που απέκτησε παιδιά με αυτό τον τρόπο. Οι δύο τους ζουν στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής, ενώ τα τρία μωρά τους ο Joshua, η Zoe και η Kate έπρεπε να μείνουν σε κλινική για τρεις βδομάδες αφού γεννήθηκαν πρόωρα!

Το ζευγάρι ζει στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής. Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπαν στο Tatiana Live στην γνωστη και αγαπημένη της νέας τάξης Στεφανίδου, και ο λόγος που το εκαναν θέμα ειναι γνωστός :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications