4 «ΕΞΩΓΉΙΝΑ» Κρανία που  η  συμβατική αρχαιολογία και η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει!

Σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, κάποιος εχει βρει ανακαλύψει μυστήρια κρανία που δεν υπάρχει καμια εξήγηση για αυτα, είναι μια συνεχής συζήτηση μεταξύ των σκεπτικιστών, ερευνητές πιστεύουν ακράδαντα ότι τα μυστηριώδη κρανία τα οποία δεν μοιάζουν με κανένα ανθρώπινο είδος.

Στην πραγματικότητα ειναι εξωγήινης προέλευσης, το απόλυτο στοιχεία που αποδεικνύει ότι ο πλανήτης μας είχε επισκέπτες όντα που δεν ειναι απο αυτη την Γη.

Τα κρανία στο Παράκας:
Στο άγονο και έρημο τοπίο του Περού το 1928,ο αρχαιολόγος Julio Tello κανει μια απο τις πιο ανεξήγητες ανακαλύψεις,αποκάλυψε ένα σύνθετο και περίπλοκο νεκροταφείο κάτω από τη σκληρό έδαφος της ερήμου του Παράκας.

Με αμφιλεγόμενα ανθρώπινα λείψανα, που για πρώτη φορά αλλάζει τον τρόπο σκέψης για τους προγόνους και την προέλευσή μας.

Στους τάφους βρέθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα επιμήκη κρανία που έχει ανακαλυφθεί ποτέ στον πλανήτη, που ονομάζονται ως κρανία του Παράκας .

Ο Περουβιανος αρχαιολόγος ανακάλυψε πάνω από 300 μυστηριώδεις κρανία τα οποία πιστεύεται ότι είναι τουλάχιστον περίπου 3000 ετών.

Κρανίο Ροδόπης:
Το περίεργο κρανίο ζυγίζει μόνο 250 γραμμάρια, έχει έξι μυστηριώδες κοιλότητες που σύμφωνα με τους ερευνητές των UFO, θα μπορούσε να ανήκει σε πλάσματα με «αισθητήρια όργανα». Σύμφωνα με τον σχηματισμό του κρανίου, το πλάσμα στο οποίο ανήκε το κρανίο θα μπορούσε να έχει μέχρι έξι μάτια, ή κατι άλλο «άγνωστα όργανα». Το πιο μυστηριώδες χαρακτηριστικό του κρανίου της Ροδόπης είναι το γεγονός οτι δεν εχει στόμα.

Το Κρανίο Sealand:

Είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια, και φαίνεται καθαρά σε τι είδος ανήκει!. Το κρανίο Sealand έχει εγείρει πολλά ερωτήματα που η επιστήμη δεν μπορεί να βρει μια απάντηση, θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την ανθρώπινη προέλευση και ολόκληρο του πλανήτη μας. Βρέθηκε το 2010, το κρανίο εξετάστηκε πρώτα στο Κολέγιο Κτηνιατρικής στη Δανία. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν σε θέση να λύσουν το μυστήριο, ούτε μπόρεσαν να εξηγήσου σε ποιο είδος ανήκε.

Όταν το έφεραν στην Κοπεγχάγη προς εξέταση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ορισμένα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με αυτά που εμείς γνωρίζουμε.Η χρονολόγηση άνθρακα του κρανίου διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Niels Bohr Institute της Κοπεγχάγης όπου διαπίστωσαν ότι το κρανίο ήταν περίπου 800 ετών.

Εξωγήινα κρανία στην Ρωσία:
Δύο μυστηριώδη κρανία έχουν αποκαλυφθεί σε μια σπηλιά στο όρος Μπολσόι Tjach στη Ρωσία από μια ομάδα εξερευνητών με επικεφαλή τον διάσημο επιστήμονα, Βλαντιμίρ Melikov.Αυτά τα επιμήκη κρανία φαίνεται να αποτελούν μέρος ενός μυστηρίου που αφορούν ένα άλλο περίεργο εύρημα σε αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή του Καυκάσου.

Ο Melikov αναφέρει ότι ένα από τα πιο μυστηριώδη χαρακτηριστικά των κρανίων είναι η απουσία κρανιακού θόλου και γνάθων. Οι υποδοχές των ματιών είναι ασυνήθιστα μεγάλες σε σχέση με ανθρώπους. Ακόμα και όταν συγκρίνεται το κρανίο με αυτο μιας αρκούδας, είναι δύσκολο να μην σκεφτεί κανείς ότι δεν ειναι ενός εξωγήινου πλάσματος, είπε ο Melikov.Οι παλαιοντολόγοι στη Μόσχα δεν έδωσαν πολύ σημασία σε αυτα τα μυστηριώδη κρανία, απλώς αναγνώρισαν ότι τα κρανία είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε είχαν δει πότε.
© AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications