Το δεύτερο  εξωγήινο  κρανίο  που βρέθηκε στην Ροδόπη   (Βουλγαρία)

Ο Leyla Degirmen ανταποκριτής στα Βαλκάνια για UFO, μια μέρα βρήκε μια παράξενη ιστορία που είχε δημοσιευθεί στην τουρκική εφημερίδα Milliyet ,μια είδηση ​ ότι είχε βρεθεί ένα κρανίο εξωγήινης προέλευσης στα νότια στην Βουλγαρία.η Milliyet είναι μια κορυφαία τουρκική εφημερίδα, ήταν πολύ αξιόπιστη είδηση ​​για πάνω από τριάντα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, «στις 21 Μάη 2001, ένας χωρικός βρήκε ένα ασυνήθιστο κρανίο στην Ροδόπη στα βουνά της Βουλγαρίας, που βρίσκεται κάπου μεταξύ Ardino και Madan, περίπου 200 χιλιόμετρα (120 μίλια) νότια της Σόφιας, της πρωτεύουσας της χώρας. "

Oι επιστήμονες συγκεντρώθηκαν στο Asenovgrad επαρχία του Πλόβντιβ , στη νότια Βουλγαρία, για να συζητήσουν για το σπάνιο εύρημα,συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Yordan Yordanov, έναν από τους πιο γνωστούς στην Ευρώπη, ο οποίος είπε ότι :

Ποτέ δεν είχε ξαναδεί ανθρωπινό η από ζώο κρανίο σαν αυτό στη ζωή του. η ανθρωπολόγος Melamet Katya , μια από τις εξειδικευμένες αρχαιολόγους και μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Βουλγαρίας , είπε επίσης Δεν έχω ξανά δει ποτέ κάτι τέτοιο .

Επίσης, ο διευθυντής του Μουσείου Παλαιοντολογίας στο Asenovgrad, Dimiter covatsef δήλωσε δημοσίως ότι αυτό το εύρημα δεν έχει καμία αναλογία ή ομοιότητα με οποιοδήποτε γνωστό κρανίο ανθρωποειδές από πλευράς της της επιστήμης.

Επιπλέον,η Αξιολόγηση του Βούλγαρου ψυχικού Koubrat Tomov , "το πλάσμα θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν της Ατλαντίδας, που θα είχε δημιουργηθεί για να υπηρετεί τον άνθρωπο. ένα επιστημονικό πείραμα που κατά πάσα πιθανότητα, δεν ήταν επιτυχής" . Και στη συνέχεια ρώτησε: «Τι μπορεί να ανακαλέσει τις έννοιες της ύπαρξής μας στη Γη;».

Σε μια συνοπτική περιγραφή του συμβάντος που δημοσιεύθηκε στην Milliyet στις 4 Ιανουαρίου 2002, από τους Iassen Kobarelov από UFO Roundup , Τόμος 7, Τεύχος 4, 22 Ιανουαρίου 2002 (Επιμέλεια: Joseph Trainor) . «Το κρανίο βρέθηκε από κάτοικο της Φιλιππούπολης ηλικίας 38 χρόνων ο οποίος ζήτησε ανωνυμία του για την αποφυγή προβλημάτων. Ανέφερε ότι είχε δει πέντε άτομα, ντυμένα με μεταλλικά κίτρινα ρούχα, του μίλησαν στον ύπνο του!του είπαν.

Ότι να πάει οπωσδήποτε σε ένα συγκρεκριμένο μέρος στην περιοχή που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ της Βουλγαρίας και την Ελλάδας στις 21 Μαΐου, για να βρει κάτι το εξαιρετικό, αν σκάψει στο έδαφος.

Το περίεργο πράγμα συνέβη λίγο μετά. εξαφανίστηκαν τα συμπεράσματα από τον έλεγχο του DNA και ανάλυση του άνθρακα-14 για τον προσδιορισμό της ηλικίας του κρανίου, την ανάλυση, τουλάχιστον θεωρητικά, που είχε διαταχθεί από τις επιστημονικές αρχές που εξαρτώνται από την κυβέρνηση της χώρας. Εκτός από τη δομή του κρανίου, το μέταλλο που βρέθηκε στην περιοχή θεωρείται ξένο προς την Γη.θα μπορούσε να αποτελέσει επιστημονική απόδειξη των ανθρωποειδών κρανίων στην εξελικτική ανάπτυξη της ανθρωπότητας,

Το παραπάνω κρανίο που είναι "ασυνήθιστο" μαζί με το μεταλλικό μέρος φυλάχτηκε στο επαρχιακό μουσείο ιστορίας Plovdiv , εν αναμονή περαιτέρω ερευνών που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον. Ίσως κάποιος πραγματικά ήθελε να καλύψει το θέμα! Φαίνεται ότι το κρανίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα άλλο μουσείο, ίσως στη Σόφια, ερασιτέχνες αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι προσπάθησαν καλύψουν την αρχική είδηση της ​​εφημερίδας Milliyet.

Κινδυνεύουμε η ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει την ιδέα για την καταγωγή μας και την ίδια την ύπαρξή μας

δήλωσε ο Maidenov Marin , ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Βουλγαρίας για τα άστρα και παλαιοντολογικής μελέτης,Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Σόφιας .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications