«Πρόφυγες» από τη Συρία έκαψαν την φωτογραφία του Πούτιν νέου Χίτλερ  στο Σύνταγμα (Εικόνες)
«Πρόφυγες» από τη Συρία έκαψαν την φωτογραφία του Πούτιν στο Σύνταγμα (Εικόνες)

Τζιχαντιστές της ARAMCO και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού παρέα με αντιεξουσιαστές. Οι «πρόσφυγες» κρατούσαν σημαίες των ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων FSA και Al-Nusra ..και της Παλαιστίνης.

Η χτεσινή διαμαρτυρία κατά των βομβαρδισμών στη Συρία από τη Ρωσία, έγινε στο Σύνταγμα και συνδυάστηκε με την επίσκεψη του υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα.Οι διαδηλωτές που δηλώνουν «πρόσφυγες» από τη Συρία, έφτασαν στο Σύνταγμα έχοντας σε πλακάτ φωτογραφίες του Βλαντιμίρ Πούτιν στις οποίες είχαν σχεδιάσει το χαρακτηριστικό μουστάκι του Χίτλερ.

Στη συνέχεια φώναξαν συνθήματα κατά της Ρωσίας, έσκισαν,δάγκωσαν και έκαψαν τα πλακάτ με τον εικόνα του Ρώσου προέδρου.Ομως όπως όλοι ξέρουμε πια,οι άνθρωποι που είναι ενάντια στον Πούτιν, είναι ενάντια στον Άσαντ και υπέρ της λεγόμενης επανάστασης.

Υποστηρικτές εν ολίγοις του Μέτωπο Al-Nusra (παρακλάδι της Αλ καιντα) του ISIS και του FSA.Δείτε παραδείγματα...το ένα από συγκεντρώση..που έγινε πριν λίγους μήνες στο κέντρο της Αθήνας...

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε ότι ΈΝΑ μέρος και λέω ένα για να αποφύγω τους προκατειλημμένους, των προσφύγων είναι άτομα με ξεκάθαρες πολιτικές και θρησκευτικές προτιμήσεις.Τώρα η μαυρο-κόκκινη σημαία τστη διαδήλωση των ισλαμιστών είναι άξιο μελέτης,ειδικά από τις αρχές ασφαλείας.

Μακάρι να γίνει 3ος παγκόσμιος και να μπει στην Ελλάδα η Ρωσια και οποιος λεει περί κακών ναζι σημαίνει οτι ειναι αριστερό μίασμα λιώσιμο το κεφάλι επιτόπου να χυθεί το μολυσμένο μογγολικο αίμα! και οχι ελληνικό! και όσοι καλύπτουν τα αριστερομογγολια εκτέλεση επι τόπου! χωρίς έλεος οπως εκαναν οι ναζι! και άσε να φωνάζουν τα προβατα που δεν ειναι καν Ελληνες! επίσης εκτέλεση επι τόπου των ηλίθιων που νομιζουν οτι ο κακός ηταν ο Χίτλερ και οι ναζι! αντί να ανοίξουν τα στραβά τους να δουν αληθινή ιστορια!υιοθετούν τα Μογγολία εισβολείς στην Ευρώπη άκρως επικίνδυνοι ηλίθιοι!που γεννούν ηλίθια παιδιά! χαμηλής νοημοσύνης που θα γίνουν χρήσιμα εργαλεία των κομμουνιστομογγολων! τους ηληθιους δεν μπορείς να τους νικήσεις και ειναι γεμάτο η Ελλάδα απο δαύτους!φέρνουν και άλλους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications