17 Νοε 2016

Μυστηριώδες αεροπλάνο φάντασμα βομβαρδιστικό του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στους ουρανούς του Ηνωμένου Βασιλείου!!

Μυστηριώδεις αεροπλάνο φάντασμα βομβαρδιστικό του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στους ουρανούς του Ηνωμένου Βασιλείου!!

Αρκετοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι είδαν ενα βομβαρδιστικό αεροπλάνο
του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που πετάει χαμηλά πάνω απο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν αυτα με τους έλικες - μηχανοκίνητα αεροσκάφη, το είχαν δει πολλοι μάρτυρες, αλλα το πιο εντυπωσιακό και παράξενο σύμφωνα με τις περιγραφές ειναι το γεγονός οτι ηταν «εντελώς αθόρυβο», ενώ πετούσε χαμηλά πάνω από την αγγλική ύπαιθρο, αυτο ειναι αδύνατον ειδικά για τέτοιους είδους αεροπλάνα και εκείνης της εποχής!

Μια περιγραφή απο αυτές ειναι απο ζευγάρι με τα ονόματα : Richard και η Helen Jephson, ενώ ηταν εν κίνηση με το αυτοκίνητό τους, το απόγευμα τις 3 Αυγούστου στην περιοχή που ονομάζεται Rowsley,είδαν το αεροπλάνο να πετάει χαμηλά στο έδαφος, νόμιζαν ότι επρόκειτο να συγκρουστεί γιατι ειχαν σταματήσει η μηχανές. "Το παράθυρο του αυτοκινήτου μου ήταν ανοιχτό και αυτό το αεροπλάνο ήταν τόσο χαμηλά ώστε θα μπορούσε κανείς να τον αγγίξει - ήταν εντελώς αθόρυβο " δήλωσε ο Richard. "Εμείς οι ίδιοι νομίζαμε οτι θα έπεφτε πάνω μας και θα είχαμε ενα σοβαρό ατύχημα, αλλά δεν έγινε τίποτα."

Το παράξενο αεροπλάνο το ειχαν δει και άλλοι εκείνη την μέρα,ένας άλλος λεει: " Πετούσε πολύ χαμηλά, αλλά υπήρχαν πολλά δέντρα στην περιοχή, και δεν μπορούσα να το δω καλα, σίγουρα δεν ηταν ένα Lancaster,(οπως αυτο στην φώτο) ήταν πολύ μικρότερο από αυτό, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Δεν μπορούσα να πιστέψω οτι πετάει τοσο χαμηλά αθόρυβα ενα τέτοιο αεροπλάνο! ".

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχαν προγραμματισμένες πτήσεις ή αλλες πτήσεις εκείνη την μέρα στην περιοχή!.

Θα μπορούσε το αεροπλάνο να ήταν ένα βομβαρδιστικό Lancaster; Αν ναι, θα μπορούσε το αεροπλάνο, μαζί με το πλήρωμά του να εχει ταξιδέψει στο χρόνο, από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου εκείνη την ημέρα;
Ανάλογα περιστατικά ταξιδίων στον χρονο ,η παράξενες εμφανίσεις απο περασμένες εποχές εχουν αναφερθεί σε πολλά διαφορετικά μέρη ανά τον κόσμο.Πάντως το αεροπλάνο δεν εντοπίστηκε πουθενά, σε καθε περίπτωση ακομα και αν υπήρχε αναπαλαιωμένο απο τοτε, θα έκανε πολύ θόρυβο και θα το ειχαν εντοπίσει!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστηριώδες αεροπλάνο φάντασμα βομβαρδιστικό του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στους ουρανούς του Ηνωμένου Βασιλείου!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats