Μυστηριώδες αεροπλάνο φάντασμα βομβαρδιστικό του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στους ουρανούς του Ηνωμένου Βασιλείου!!
Μυστηριώδεις αεροπλάνο φάντασμα βομβαρδιστικό του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στους ουρανούς του Ηνωμένου Βασιλείου!!

Αρκετοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι είδαν ενα βομβαρδιστικό αεροπλάνο
του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που πετάει χαμηλά πάνω απο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν αυτα με τους έλικες - μηχανοκίνητα αεροσκάφη, το είχαν δει πολλοι μάρτυρες, αλλα το πιο εντυπωσιακό και παράξενο σύμφωνα με τις περιγραφές ειναι το γεγονός οτι ηταν «εντελώς αθόρυβο», ενώ πετούσε χαμηλά πάνω από την αγγλική ύπαιθρο, αυτο ειναι αδύνατον ειδικά για τέτοιους είδους αεροπλάνα και εκείνης της εποχής!

Μια περιγραφή απο αυτές ειναι απο ζευγάρι με τα ονόματα : Richard και η Helen Jephson, ενώ ηταν εν κίνηση με το αυτοκίνητό τους, το απόγευμα τις 3 Αυγούστου στην περιοχή που ονομάζεται Rowsley,είδαν το αεροπλάνο να πετάει χαμηλά στο έδαφος, νόμιζαν ότι επρόκειτο να συγκρουστεί γιατι ειχαν σταματήσει η μηχανές. "Το παράθυρο του αυτοκινήτου μου ήταν ανοιχτό και αυτό το αεροπλάνο ήταν τόσο χαμηλά ώστε θα μπορούσε κανείς να τον αγγίξει - ήταν εντελώς αθόρυβο " δήλωσε ο Richard. "Εμείς οι ίδιοι νομίζαμε οτι θα έπεφτε πάνω μας και θα είχαμε ενα σοβαρό ατύχημα, αλλά δεν έγινε τίποτα."

Το παράξενο αεροπλάνο το ειχαν δει και άλλοι εκείνη την μέρα,ένας άλλος λεει: " Πετούσε πολύ χαμηλά, αλλά υπήρχαν πολλά δέντρα στην περιοχή, και δεν μπορούσα να το δω καλα, σίγουρα δεν ηταν ένα Lancaster,(οπως αυτο στην φώτο) ήταν πολύ μικρότερο από αυτό, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Δεν μπορούσα να πιστέψω οτι πετάει τοσο χαμηλά αθόρυβα ενα τέτοιο αεροπλάνο! ".

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχαν προγραμματισμένες πτήσεις ή αλλες πτήσεις εκείνη την μέρα στην περιοχή!.

Θα μπορούσε το αεροπλάνο να ήταν ένα βομβαρδιστικό Lancaster; Αν ναι, θα μπορούσε το αεροπλάνο, μαζί με το πλήρωμά του να εχει ταξιδέψει στο χρόνο, από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου εκείνη την ημέρα;
Ανάλογα περιστατικά ταξιδίων στον χρονο ,η παράξενες εμφανίσεις απο περασμένες εποχές εχουν αναφερθεί σε πολλά διαφορετικά μέρη ανά τον κόσμο.Πάντως το αεροπλάνο δεν εντοπίστηκε πουθενά, σε καθε περίπτωση ακομα και αν υπήρχε αναπαλαιωμένο απο τοτε, θα έκανε πολύ θόρυβο και θα το ειχαν εντοπίσει!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications