Τα Su-33 του Αεροπλανοφόρου Kuznetsov έσπειραν θάνατο στους Τζιχαντιστές η αλλιως ισλαμικά μιασματα ίδια με τους κομμουνιστες εδω!!
Τα Su-33 του Αεροπλανοφόρου Kuznetsov έσπειραν θάνατο στους Τζιχαντιστές η αλλιως ισλαμικά μιασματα ίδια με τους κομμουνιστες εδω!!

ΜΟΣΧΑ, 17 Νοεμβρίου – RIA Novosti. Μαχητικά αεροσκάφη Su-33 από την πτέρυγα του καταδρομικού «Ναύαρχος Kuznetsov» σκότωσαν τουλάχιστον 30 μαχητές της ομάδας «Dzhebhat en-Nusra» στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ, δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Konashenkov.

Σύμφωνα Konashenkov την Τρίτη έγινε «μαζική επίθεση «, κατά την οποία οι μαχητές υπέστησαν σοβαρές ζημιές, αποδεκατίστηκε μια μεγάλη ομάδα της συμμορίας «Dzhebhat en-Nusra».

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, δήλωσε ότι ορισμένα κανάλια πληροφοριών επιβεβαίωσαν το θάνατο τουλάχιστον 30 τρομοκρατών, συμπεριλαμβανομένων των πολεμάρχων Μοχάμεντ Helal Abu Jaber Harmuzha και Αμπούλ Al-Baha Asfari, οι οποίοι σχεδίαζαν να επιτεθούν στο Χαλέπι. Ο Al Asfari ήταν υπεύθυνος για να επανενώνει τις διαλυμένες ομάδες και να διατηρεί συμμορίες της «Dzhebhat en-Nusra» στο Χαλέπι και στην Χάμα.

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Shoigu δήλωσε ότι η Ρωσία ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για την εφαρμογή μαζικών επιθέσεων για τις θέσεις του «ισλαμικού κράτους και της « Dzhebhat en-Nusra »(δύο ομάδες απαγορευμένες στη Ρωσία) στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χομς. «Ο Ναύαρχος του Στόλου της Σοβιετικής Ένωσης Kuznetsov » – μεταφέρει τα βαριά αεροσκάφη και είναι καταδρομικό project 11435, το μοναδικό στο Ρωσικό Ναυτικό στην κατηγορία του. Τώρα το πλοίο βρίσκεται στη Μεσόγειο Θάλασσα.Η Εξέλιξη της κατάστασης – σε ένα ειδικό έργο της RIA Novosti «Ο πόλεμος στη Συρία »

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications