25 Νοε 2016

ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΑΤΖ:ΚΑΤAΡΡΕΕΙ Η ΕΕ! ΕΧΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ...!

ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΑΤΖ:ΚΑΤAΡΡΕΕΙ Η ΕΕ! ΕΧΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ...!

Παρατηρείται ότι πλέον και τα «συμβατικά» ΜΜΕ ανησυχούν για την τύχη της ΕΕ, καθώς ακόμα και οι Financial Times μίλησαν χτες για πιθανή κατάρρευση του ευρώ και κατά συνέπεια και της ΕΕ. Πόσος καιρός...απομένει όμως; Ο Νάιτζελ Φάρατζ δίνει σχεδόν δύο χρόνια επιβίωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με νέες του δηλώσεις, σοκάροντας για ακόμα μία φορά την κοινή γνώμη.

Ο επικεφαλής των ευρωσκεπτικιστών και «θεμέλιος λίθος» της εκστρατείας Brexit τόνισε ότι η άποψη του Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο συναντήθηκε πρόσφατα, είναι άσχετη με την τύχη της ΕΕ, αφού η… υπερεθνική οργάνωση είναι καταδικασμένη να αποτύχει, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Γιούνκερ βρίσκεται αντιμέτωπος με την υπαρξιακή κρίση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Μιλώντας στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό Agenzia Nazionale Televisiva, Ο Φάρατζ είπε: «Ο εκλεγείς Πρόεδρος (σ.σ. Τραμπ) έχει ένα μεγάλο σεβασμό για το Brexit και τη Βρετανία. Δεν είμαι σίγουρος τι σκέφτεται για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά πραγματικά δεν έχει καμία σημασία. Σε λίγα χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα υπάρχει ούτως ή άλλως.

Το σχέδιο δεν λειτουργεί. Μπορούμε να μιλήσουμε για το ευρώ, μπορούμε να μιλήσουμε για τη μεταναστευτική πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ. Μπορούμε να μιλήσουμε για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων».

Και συμπλήρωσε: «Αγαπώ όλες τις διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά αυτή το συγκεντρωτική μοντέλο διακυβέρνησης σε «κτίρια» δεν λειτουργεί. Μακροπρόθεσμα θα επιστρέψουμε στην κατάσταση των ανεξάρτητων δημοκρατικών εθνών και νομίζω ότι αυτό είναι το μεγάλο μήνυμα που αφήνει το 2016. Θα έχουμε μια Ευρώπη της φιλίας, μια Ευρώπη του εμπορίου, και μια Ευρώπη της συνεργασίας. Θα είμαστε καλοί γείτονες και φίλοι ο ένας με τον άλλον, αλλά δεν νομίζω ότι άνθρωποι όπως ο κ Juncker θα πρέπει να κάνουν κουμάντο στη ζωή μας.»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΑΤΖ:ΚΑΤAΡΡΕΕΙ Η ΕΕ! ΕΧΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ...!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications