ΔΗΘΕΝ ! Πρώτη φορά αριστερά: Τι υποχρεώσεις αναλαμβάνει πλέον ο «σύντροφος» Καμμένος
ΔΗΘΕΝ ! Πρώτη φορά αριστερά: Τι υποχρεώσεις αναλαμβάνει πλέον ο «σύντροφος» Καμμένος

Από χθες δεν είναι τίποτα το ίδιο στο χώρο της κεντροαριστεροδεξιάς. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ξέρει ότι μετά το ιστορικό «Συντρόφισσες και σύντροφοι» έχει αναλάβει πλέον μια σειρά υποχρεώσεων ως νεόκοπος αριστερός, τις οποίες πρέπει να εκπληρώσει στο ακέραιο αν θέλει να συνεχίσει να φέρει τον τίτλο του «συντρόφου».

1. Αλλάζουν οι στρατιωτικές στολές που έχει στην γκαρνταρόμπα του
Ο σταυρός και το εθνόσημο φεύγουν και στη θέση τους μπαίνει το σφυροδρέπανο με μια φωτογραφία του Τσε, το μούσι του οποίου θα αντικατασταθεί με φωτομοντάζ απ’ το μουστάκι του Φώτη Κουβέλη για να τιμηθεί η αγωνιστικότητα, η αντρειοσύνη και οι ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις του μεγάλου αυτού Έλληνα πολιτικού που έχει το «παρών» όπως ο Παράσχος το «ας ούμε».

2. Μουσική θα ακούει μόνο σε εναλλακτικές σκηνές και μπουάτ
Για αρχή θα πρέπει ο Πάνος Καμμένος να κάνει ένα διδακτορικό στην Μποφίλιου (μην πέσει με τη μια στα σκληρά). Μόλις μάθει να τραγουδάει καραόκε το «Δεν έχω μάθει δυστυχώς να μην ανήκω μια στο βοσκό, μια στο μαντρί και μια στο λύκο, μεγάλωνα γι’ αυτούς περιμένανε και ύστερα για χάρη κάποιου ψεύτη και μέρα με τη μέρα αντί για μένανε τη μάνα μου αντικρίζω στον καθρέφτη» θα είναι έτοιμος να μπει στην επόμενη πίστα (Χαρούλης).

Η τελική δοκιμασία θα είναι με τον πρύτανη της τέχνης Τάσο Κουράκη. Αν ο Πάνος Καμμένος καταφέρει να ξεχωρίσει στίχο του Κουράκη, από ήχο του Σειρινάκη (σε ταινία με πρωταγωνίστρια την πολυβραβευμένη Ίνα) θα είναι έτοιμος να βγει στις μπουάτ.

3. Για ποτό θα πηγαίνει στο musique στο Παγκράτι
Πριν ξεκινήσει θα έχει φροντίσει να χτυπήσει 2-3 πίτες γύρο χοιρινό με σπάταλο το κρεμμύδι για να είναι φαγωμένος έτοιμος. Όταν φτάσει στον χώρο της μυσταγωγίας δεν θα πρέπει να χάνει πολύτιμο χρόνο για να διασκεδάσει την πείνα του. Όταν έχεις δίπλα σου σημαντικές μορφές του πνεύματος, όπως ο Γιώργος Σταθάκης και ο Νίκος Παππάς αξιοποιείς και το τελευταίο δευτερόλεπτο για να ρουφήξεις γνώση και μια Black Russian με μισή ροδέλα λάιμ και 7 ροδέλες λεμονιού (καίει τα λίπη).

4. Πρέπει να γεμίσει ένα τετράγωνο με αφίσες του Αλέξη
Βασική υποχρέωση που δείχνει το βαθμό και το μέγεθος της αφοσίωσης στους συντρόφους. Για αρχή νοικιάζει ένα Toyota με ντουντούκα και παίρνει σβάρνα την Αθήνα για να ανακοινώσει την συναυλία του Αλέξη (οι υποσχέσεις του είναι μουσική στα αυτιά μας) και ταυτόχρονα σκανάρει τους δρόμους για να ανακαλύψει ένα καλά κρυμμένο τετράγωνο που δεν θα έχει αφίσες του πρωθυπουργού. Μόλις το βρει τραβάει χειρόφρενο, κατεβαίνει και ομορφαίνει το τοπίο γεμίζοντας το Τσίπρα, υπό τους ήχους της Άντζυ Σαμίου η οποία άδει «Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά».

5. Απορρίπτει κατηγορηματικά τα σενάρια αεροψεκασμών
Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ θα μεταφερθεί έξω απ’ το σπίτι της Χρυσηίδας Δημουλίδου όπου βρίσκεται σύμφωνα με μαρτυρίες το επίκεντρο των αεροψεκασμών το τελευταίο διάστημα. Θα κοιτάξει τον ουρανό και μόλις τον δει να μοιάζει με τρίλιζα από τα ψεκαστικά και νιώσει τη δροσιά του υγρού-πυρ των μασόνων θα πρέπει να κάνει δήλωση στο «Χωνί» και το Olympia.gr ότι δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Ο Μαδούρο είναι που μας ψεκάζει πετρέλαιο για να καλύψουμε τις ανάγκες μας και να έχουμε την ανάγκη των καπιταλιστών του συστήματος.

6. Δεν θα ξαναδιαβάσει Σάββα Καλεντερίδη
Ο Πάνος Καμμένος θα ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο όχι από την ψύχραιμη πένα του Σάββα Καλεντερίδη (ο οποίος σήμερα για παράδειγμα λέει ότι ο Ερντογάν ετοιμάζει τα φυσεκλίκια για πόλεμο), αλλά από τον Νίκο Φίλη στην «Αυγή» (θα ξεκινήσει με κομμάτια του 2012 για να μυρωθεί πριν διαβάσει τα σημερινά). Bonus track 17 εκπομπές του Δήμου Βερύκιου από την εποχή που ήταν στον 902 ως lead in πριν την Ελένη Καλογεροπούλου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications