Προσοχή :Ζητούνται πληροφορίες. Αυτό το κοριτσάκι βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά
Ζητούνται πληροφορίες. Αυτό το κοριτσάκι βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά

Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον καταυλισμό των Ρομά στον Τύρναβο

Σε συνέχεια της υπόθεσης εντοπισμού 6χρονου κοριτσιού σε καταυλισμό Ρομά στον Τύρναβο, που κατακρατούσαν παράνομα ένα ζευγάρι Ρομά, δίχως να είναι κόρη τους και συνελήφθησαν μαζί με έναν ακόμη Ρομά, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της κλοπής, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας περίπου 6 ετών.

Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με δυο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Το χρονικό της υπόθεσης
Πρόκειται για ένα νέο θρίλερ που θυμίζει την υπόθεση την μικρής Μαρίας στην Θεσσαλία, με ζευγάρι Ρομά που κατακρατούσε παράνομα στον καταυλισμό τους στον Τύρναβο, ένα 6χρονο κοριτσάκι που δεν ήταν παιδί τους και είχαν αρπάξει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications