5 Οκτ 2016

Μαζική απομάκρυνση 1 εκατομμυρίου κατοίκων ετοιμάζουν οι ΗΠΑ λόγω του τυφώνα Matthew

Εντολή για την απομάκρυνση περίπου 1 εκατομμυρίου κατοίκων ενόψει της πιθανής έλευσης του καταστροφικού τυφώνα Matthew.

Μαζική απομάκρυνση 1 εκατομμυρίου κατοίκων ετοιμάζουν οι ΗΠΑ λόγω του τυφώνα Matthew

Εντολή για την απομάκρυνση περίπου 1 εκατομμυρίου κατοίκων από τις ακτές της Νότιας Καρολίνας, στις Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζει να δώσει μέσα στις επόμενες ώρες η κυβερνήτης της πολιτείας, Νίκι Χέιλι, ενόψει της πιθανής έλευσης του καταστροφικού τυφώνα Matthew.

Η κ. Χέιλι έχει ήδη κηρύξει τη Νότια Καρολίνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έχει ενεργοποιήσει την Εθνοφυλακή για να βοηθήσει στο έργο της εκκένωσης των παράκτιων ζωνών.

Ο Matthew είναι τυφώνας κατηγορίας 4 και ένας από τους ισχυρότερους που έχουν σχηματιστεί στον Ατλαντικό τα τελευταία εννέα χρόνια. Φέρνει μαζί του ανέμους που ξεπερνούν σε ταχύτητα τα 230 χιλιόμετρα ανά ώρα και ισχυρές βροχοπτώσεις.

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο Matthew πλήττει την Αϊτή και ενδέχεται να χτυπήσει τις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις του αμερικανικού Εθνικού Κέντρου Τυφώνων, που τον αποκαλεί «εξαιρετικά επικίνδυνο».

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Αϊτή, ενώ η νότια χερσόνησος του νησιού έχει αποκοπεί από το υπόλοιπη χώρα αφότου η μοναδική γέφυρα που συνδέει τις δύο περιοχές κατέρρευσε, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Προτού φτάσει στις ΗΠΑ, ο τυφώνας αναμένεται να πλήξει τις ανατολικές ακτές της Κούβας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μαζική απομάκρυνση 1 εκατομμυρίου κατοίκων ετοιμάζουν οι ΗΠΑ λόγω του τυφώνα Matthew
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications