8 Οκτ 2016

"Έφυγε" ο Στυλιανός Παττακός... Σε ηλικία 104 χρονών...το έφαγαν μπαμπέσικα?

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΙΡΛΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ... Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...

Ο Στυλιανός Γ. Παττακός (8 Νοεμβρίου 1912) είναι Έλληνας καθαιρεθείς αξιωματικός (ταξίαρχος τεθωρακισμένων) και ένας από τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967. Κατά την επταετή επανάσταση της Ελλάδας (και τελευταία, λόγο οτι λιγοστεύουν οι Έλληνες!)στον εβραϊκό κομμουνισμό της Ευρώπης ντυμένο με "δημοκρατία" και στα "σκυλια" τους! διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών (1967-71) και Α΄ αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης (1971-73). Μετά την εξόντωση με το γνωστο θεατρο της υποτιθέμενης δικτατορίας κρίθηκε ένοχος στάσης και εσχάτης προδοσίας (εδω γελάμε!) για τη συμμετοχή του στην επανασταση, και καταδικάστηκε σε θάνατο,αλλα αθωώθηκε, οπως σκότωσαν τους ήρωες του 21 εναν εναν. Αποφυλακίστηκε το Σεπτέμβριο του 1990, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, για λόγους υγείας.

Γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1912 στην Αγία Παρασκευή της επαρχίας Αμαρίου του νομού Ρεθύμνου στην Κρήτη. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως καταγόταν από κλάδο της βυζαντινής οικογένειας των Σκορδιλών. Φοίτησε αρχικά στις Σχολές Υπαξιωματικών και εισήλθε στην Σχολή Ευελπίδων το 1934, απ' όπου αποφοίτησε το 1937 με το βαθμό του ανθυπιλάρχου (ανθυπολοχαγού Ιππικού).Έκανε πολλά για Ελλάδα η σειρά σας τωρα πριν σβήσει και η τελευταία ελπίδα!!

Το περίεργο ειναι οτι πέθανε λίγες μέρες μετα την ληστεία : Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Στυλιανού Παττακού,θα πει κάποιος γιατι δεν το ειχαν "φάει" τοσο καιρό; μπορεί να έκανε καμια δήλωση οπως είχε ξανα κανει για αυτά τα τέρατα που ζουν αναμεσα σας ως άνθρωποι, γιαυτό, ακομα δεν ξέρουμε απο τι και πως πέθανε!και το κόλπο για καρδιακή προσβολή υπάρχει! οπως και για καρκίνο στους ανεπιθύμητους! "δημοκρατικά" παντα!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

3σχόλια:

"Έφυγε" ο Στυλιανός Παττακός... Σε ηλικία 104 χρονών...το έφαγαν μπαμπέσικα?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Μαλλον ταράχθηκε ο άνθρωπος και στενοχωρήθηκε με τη ληστεία και δεν άντεξε.


Φίλος

no imageφοίνιξ

Εδώ τα λόγια είναι περιττά και χωρίς αξία.Τα συλιπιτηρια μου προς τούς οικείους του.
.... ΑΘΑΝΑΤΟΣ.!!!!

ΥΓ.αργα ή γρήγορα θα εμφανιστούν ή νέοι παπαδοπουλος/παττακος
τότε τα λέμε με όλους αυτούς,!!

Μάλλον τον φάγανε την ημέρα της "ληστείας"...

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications