Ομιλία ψέμματα Τσίπρα(μάλλον Εβραίος) στην κομμουνιστοχωρα με τους νεότουρκους αριστερούς ,τελικα ποσά χρονιά έχει Τουρκοκρατία αυτη η χώρα?
Ομιλία ψέμματα Τσίπρα στην κομμουνιστοχωρα με τους νεότουρκους αριστερούς ,τελικα ποσά χρονιά έχει Τουρκοκρατία αυτη η χώρα?

Στο βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Έως τώρα, οι αναφορές του αφορούν την οικονομία. Μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Ανοίξαμε όλα τα μέτωπα. Εχουμε ιστορική ευθύνη, θα μπορούσαμε να λέμε η οικονομία ανακάμπτει. Αποδείχθηκε στην πράξη ότι έχουν καλύτερες επιδόσεις, σε σχέσει με όλες τις προβλέψεις.

Αρα, πώς καταστράφηκε η οικονομία; Και το ΄16, όταν οι προβλέψεις μιλούσαν για διατήρηση της ύφεσης. Δεν θέλουμε ιστορίες επιτυχίας, θέλουμε η οικονομία να απογειωθεί, να κλείσουμε κοινωνικές πληγές που άνοιξαν στα πέντε χρόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είχαμε σκοπό να κλείσουμε την αξιολόγηση για να φτάσουμε στην κρίσιμη συζήτηση για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση. Συνεχίζουμε να τηρούμε τη συμφωνία, το ίδιο περιμένουμε και από τους εταίρους μας να την τηρήσουν. Οι ολιγωρίες δεν μπορούν και δεν θα γίνουν αποδεκτές».

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «η κυβέρνηση έχει καταφέρει να χτίσει ισχυρές συμμαχίες στην Ευρώπη. Δυνάμεις στην Ευρώπη πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει η συζήτηση για το χρέος, όχι μόνο προς το συμφέρον της Ελλάδας, αλλά και για το συμφέρον της Ευρώπης. Δεν μιλάμε για ελληνικό, αλλά για ευρωπαϊκό πρόβλημα.

Ο χρόνος της συζήτησης για το ελληνικό χρέος είναι κρίσιμο μέγεθος. Η Ευρώπη έχει επιδείξει αμηχανία και καθυστέρηση που τις συνέπειες τις ζούμε όλες. Εξαιτίας της διαχείρισης της αργής των κρίσεων η Ευρώπη αντιμετωπίζει άνοδο των δυνάμεων της ακροδεξιάς. Γι΄ αυτό είχαμε το αποτέλεσμα που είχαμε στο δημοψήφισμα της Μ. Βρετανίας, την άνοδο της ακροδεξιάς στη Γαλλία και τη Γερμανία». «Θεωρούμε ότι τώρα είναι η κρίσιμη ώρα για να συζητηθεί το χρέος», είπε εμφατικά ο Αλέξης Τσίπρας. «Η τακτική της καθυστέρησης μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία ολόκληρη την Ευρώπη».

Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας ότι στη ζωή και την πολιτική δεν μπορείς να μην παίρνεις ρίσκα και αποφάσεις. «Η στιγμή της απόφασης είναι μια βουτιά στην άβυσσο της αβεβαιότητας», είπε χαρακτηριστικά. «Οταν αναλάβαμε να δώσουμε τη μάχη για τη χώρα και το λαό δεν είχαμε εγγυήσεις. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα, γι’ αυτό μας επέλεξε ο λαός».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications