15 Οκτ 2016

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ"!

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ

Κατ’ αρχάς , θα πρέπει η κοινοπραξία (Κ/Ξ) «J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. –ΙΝΤRΑΚΑΤ , στην οποία ανατέθηκε την 10/10/2016 η κατασκευή του ισλαμικού τεμένους εἰς τόν Βοτανικό …

να ¨μην βιάζεται ¨ , διότι όλα θα αλλάξουν ποσοτικά και θεσμικά , αλλά και να μην ξεχνούν ότι την 8/11/2016 θα εκδικαστεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας εἰς το Δ΄ Τμήμα αυτού …. η από 16/6/2015 ὑπ΄ αριθμόν εκθέσεως καταθέσεως 1756/9.7.2015 αίτησις ακυρώσεως ὡς και η από 1/3/2016 ὑπ’ἀριθμόν εκθέσεως καταθέσεως 109/11.3.2016 πρόσθετοι λόγοι ακυρώσεως ( ἐπί τῆς ἀνωτέρω αἰτήσεως ακυρώσεως ) ενώ έχει κατατεθεί και την 4/10/2016 ἡ ὑπ’ αριθμόν 3361 από 10/9/2016 αίτησις ακυρώσεως , κατά των πράξεων και αποφάσεων περί κατασκευής του ισλαμικού τεμένους εἰς τόν Βοτανικό .

Απευθυνόμαστε λοιπόν στους Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τους ζητάμε - στο όνομα του Ελληνικού λαού - να λάβουν αυτήν εδώ την ¨κατάθεσή μας ¨ υπόψη τους , ως να είμαστε εξεταζόμενοι μάρτυρες ενώπιον τους κατά την ανωτέρω εκδίκαση .
Τους ενημερώνουμε συνεπώς μέσα από τα μάτια ¨αστυνομικών του πεζοδρομίου ¨ ότι:

•Στην Ελλάδα βρίσκονται ( επίσημα ) περί τους 835.000 μουσουλμάνοι εκ των οποίων οι 240.000 βρίσκονται στην Αττική .. Τούτο συνεπάγεται ότι η δημιουργία χώρων λατρείας των μουσουλμάνων δεν θα είναι ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ , ως εκ τούτου , η δημιουργία ενός τεμένους γίνεται για λόγους ¨πολιτικής ψυχοθεραπείας ¨

•Οι μουσουλμάνοι υπάρχου και αντιλαμβάνονται τον κόσμο , μέσα από τους κανόνες ενός θεοκρατικού μοντέλου διακυβέρνησης , όπερ σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ σε κοινωνίες άλλου κράτους , παρά μόνο να συνυπάρξουν ειρηνικά …. εάν τους αφήσουν οι φανατικοί εξ αυτών .
•Το Ελληνικό Κράτος θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχει θεσμικά , τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε δομή που θα βοηθάει στην ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ .

•Οι ίδιες οι μουσουλμανικές κοινότητες θα πρέπει να οργανωθούν έναντι των φανατικών μουσουλμάνων .
Δεδομένων των ανωτέρω , θα πρέπει ΤΩΡΑ να ληφθούν τα παρακάτω μέτρα , για να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε ορμητήριο φανατικών Ισλαμιστών σε επτά χρόνια από σήμερα .

1-Να καταγραφούν ΕΠΊΣΗΜΑ με ευθύνη των ιεροκηρύκων , όλοι οι χώροι προσευχής των μουσουλμάνων σε όλη την Ελλάδα , ώστε να ΟΡΙΣΘΟΥΝ οι πλέον κατάλληλοι, σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς άρχοντες , κτλ ….να δημιουργηθεί γενικό μητρώο δηλαδή . 2-Να διοριστεί με απόφαση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , δλδ με Προεδρικό διάταγμα , ο οποίος να ευθύνεται έναντι της ελληνικής πολιτείας για τα πεπραγμένα τους

3-Να αποφευχθεί με κάθε τρόπο η δημιουργία ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ Τεμένων - Τζαμιών διότι τούτο θα οδηγεί στην δημιουργία ¨κλειστών μουσουλμανικών κοινοτήτων ¨ με επίκεντρο αυτά ,και στην δημιουργία γκέτο στις παρυφές τους .
4-Να δημιουργηθούν δομές στα σχολεία ( ξεχωριστές τάξεις ) όπου θα διδάσκονται οι μουσουλμάνοι την θρησκεία τους , όταν όλοι θα έχουν μάθημα θρησκευτικών …. αγαπητέ κύριε Φίλη .

Δυστυχώς , δεν μπορούμε να μην διαχειριστούμε το πρόβλημα πλέον . Δυστυχώς η Εκκλησία της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι ΑΥΤΗ που πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ διάσταση … ΜΌΝΟ ΕΚΕΙ .
Οποιοσδήποτε όμως θα παρεκκλίνει από τα ανωτέρω, θα υιοθετεί μέτρα αντισυνταγματικά και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κατά του Ελληνικού Λαού . Οποιοσδήποτε παρεκκλίνει των ανωτέρω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο , θα πρέπει να βρει απέναντί του …την συνείδησή του .
Εάν όχι , υπάρχει ο ΜΕΓΑΣ κίνδυνος να βρει ΑΠΈΝΑΤΊ ΤΟΥ ένα ολόκληρο λαό , και τότε απλά ….. δεν θα μπορεί ούτε να κρυφτεί , μα ούτε και να ξεφύγει .

Υ.γ Ευχαριστούμε τους φίλους για την ενημέρωση . (15/10/2016)
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.police@gmail.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ"!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats