15 Οκτ 2016

Κηδεία Στυλιανού Παττακού βίντεο με τον εθνικό ύμνο! απο τους ελάχιστους που πήγαν! αυτοι ειναι οι νεοελληνες!!

Κηδεία Στυλιανού Παττακού βίντεο με τον εθνικό ύμνο! απο τους ελάχιστους που πήγαν! αυτοι ειναι οι νεοελληνες!!

Νεοέλληνες! ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! καθώς μεγαλη μερίδα του λάου δεν έχει καμια σχέση με Ελλάδα!απο υποταγμενα αβουλα προβατα έως λύκους με 2 ποδιά όμως! γιαυτό πολλοι δεν σέβονται καν τον θάνατο του , και κανουν προσβολή νεκρού, χωρίς ίχνος τσίπας! κλασικό πρόβλημα τους στον εγκέφαλο εκ γενετής!! αφου δεν εχουν αισθήματα καν !

Από το 1990 που αποφυλακίστηκε μέχρι και το 2009, όπως υποστήριζε ο ίδιος, δέχτηκε ελάχιστες φραστικές επιθέσεις για όσα ευθυνόταν την περίοδο της επταετίας. «Δεν βρέθηκε ένας να μου πει ότι τον έβλαψα και να με ξαπλώσει κάτω. Στα χρόνια που βρίσκομαι εκτός φυλακών, έχω δεχθεί τρεις επιθέσεις μόνο. Δηλαδή, φραστικές επιθέσεις, όταν αντελήφθησαν ότι είμαι ο Παττακός, με βρίζανε γιατί κατέστρεψα την Ελλάδα!», ανέφερε μεταξύ άλλων στις συνεντεύξεις του κάθε φορά που τύγχαναν δημοσίευσης την 21η Απριλίου.

Πάντως, ο Στυλιανός Παττακός δεν άλλαξε ποτέ γνώμη. «Θα έκανα και πάλι το ίδιο, εάν διαπίστωνα πως υπήρχε ανάγκη. Τώρα που είμαι γέρος συνεχίζω την επανάσταση, μέσα από τα βιβλία μου. Η Ελλάδα χρειάζεται ξανά έναν κουζουλό για να τη σώσει» έλεγε και τόνιζε ότι οι νέοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα αρκεί να το θελήσουν.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κηδεία Στυλιανού Παττακού βίντεο με τον εθνικό ύμνο! απο τους ελάχιστους που πήγαν! αυτοι ειναι οι νεοελληνες!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats