14 Οκτ 2016

Η Ρωσία, έχει κατασκευάσει ένα ραδιο ηλεκτρονικό όπλο που δεν υπάρχει ανάλογο στον κόσμο

Η Ρωσία, έχει κατασκευάσει ένα ραδιο ηλεκτρονικό όπλο που δεν υπάρχει ανάλογο στον κόσμο

© RIA Novosti. Pavel Lisitsyn Κινητή έδρα στο έδαφος της Πολυλειτουργικής μονάδας παρεμβολών Krasuha. Φωτογραφία Αρχείου

Ερεβάν, 13 Οκτωβρίου – RIA Novosti. Τα πρώτα δείγματα των ραδιο-ηλεκτρονικών όπλων που βασίζονται σε νέες αρχές της φυσικής, οι οποίες δεν έχουν ανάλογο στον κόσμο, αναπτύχθηκαν και δοκιμάστηκαν με επιτυχία στη Ρωσία, είπε στο RIA Novosti από την έκθεση των όπλων «ArmHaytek 2016,» « ο επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας -παραγωγής του νέου συστήματος από την εταιρεία «United Engineering Corporation».

Τα πρώτα δείγματα των ραδιο-ηλεκτρονικών όπλων βασίζονται σε νέες αρχές της φυσικής και παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 σε μια ιδιωτική επίδειξη για το Υπουργείο Άμυνας στους τομείς της στρατιωτικής-τεχνικής στο φόρουμ «Στρατός 2016».

«Ήδη κατασκευάστηκαν πραγματικά δείγματα τέτοιων όπλων, και έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους/ Αυτό είναι ένα εντελώς νέο είδος όπλου, το οποίο δεν υπάρχει ανάλογο στη χώρα, και δεν φοβόμαστε να πούμε ότι δεν υπάρχει ανάλογο σε ολόκληρο τον κόσμο.» – Είπε, απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της UEC το χαρακτηριστικό του νέου όπλου είναι ότι εξουδετερώνει τις τεχνικές του εχθρού χωρίς τη χρήση των παραδοσιακών όπλων και πυρομαχικών, αλλά με τη βοήθεια της κατευθυνόμενης ενέργειας. «Κάνει έμμεσες φυσικές επιδράσεις επί του εξοπλισμού των σκαφών, των αεροσκαφών, στα UAV-μη επανδρωμένα αεροσκάφη, στα όπλα ακριβείας και τα εξουδετερώνει», – εξήγησε στον ανταποκριτή του πρακτορείου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Ρωσία, έχει κατασκευάσει ένα ραδιο ηλεκτρονικό όπλο που δεν υπάρχει ανάλογο στον κόσμο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats