18 Οκτ 2016

Nέα μαχητικά αεροσκάφη από ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ κατασκευάζει ο Πούτιν!

Nέα μαχητικά αεροσκάφη από ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ κατασκευάζει ο Πούτιν!

Με πραγματικά εξωγήινο οπλισμό.Όπλα λέιζερ,ηλεκτρομαγνητικών παλμών και ασύλληπτες ταχύτητες!

Το μαχητικό 6ης γενιάς της ρωσικής Αεροπορίας, το οποίο προγραμματίζεται να πετάξει για πρώτη φορά το 2025 και να εισέλθει σε υπηρεσία του 2032, θα είναι υπερ-υπερηχητικό, θα αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 5 Mach και ο βασικός του εξοπλισμός θα είναι ακτίνες λέηζερ, ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο και ένα νέο επίσης υπερ-υπερηχητικό βλήμα που θα αναπτύσσει ταχύτητες 9 Mach και g μέχρι και 110!

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν θα είναι επανδρωμένο ή UCAV.

“Το ρωσικό επιστημονικό προσωπικό έχει ήδη ξεκινήσει την δημιουργία του νέο μαχητικού 6ης γενιάς το οποίο θα κατασκευαστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από σύνθετικά υλικά” δήλωσε ο διευθυντής του Ιδρύματος Προηγμένων Ερευνών Andrei Grigoryev κατά την διάρκεια του συνεδρίου “Open Innovation”.

Και σε αυτή την περίπτωση οπως και σε όλα τα μαχητικά αιχμής από την εποχή του Su-27 κατασκευαστής του είναι θα η εταιρεία Sukhoi που πλέον ανήκει στον όμιλο UAC. Το Ίδρυμα Προηγμένων Ερευνών δημιουργήθηκε το 2012, με βασικό σκοπό την έρευνα και προώθηση νέων αμυντικών τεχνολογιών με σκοπό την υπεράσπιση των ρωσικών εθνικών συμφερόντων. Είναι κάτι αντίστοιχο της αμερικανικής DARPA.

“Το Τ-50 που θα εισέλθει σε υπηρεσία το 2016, θα αποτελέσει τη βάση δημιουργίας του μαχητικού έκτης γενιάς. Ξεκινάμε πρωτίστος με τα υλικά και τους κινητήρες. Έχουμε ξεκινήσει ένα ενδιαφέρον project με την OKB Cradlesγια την δημιουργία κινητήρων με μοναδικά χαρακτηριστικα΄” είπε ο Grigoriev στους δημοσιογράφους. αφήνοντας να εννοηθεί ότι και το Τ-50 θα διαθέτει σύντομα αυτούς τους υπερ-κινητήρες.

“Επιπρόσθετα ξεκινά πρόγραμμα ανάπτυξης πάνω σε συνθετικά υλικά, για το μελλοντικό υπερμαχητικό. Περισσότερο θα πρόκειται για τεστ αντοχής στις απαιτητικές συνθήκες και αποστολές που θα αναλαμβάνει το νέο αεροσκάφος. Πρόκειται για το σημείο-κλειδί στην επιλογή των συνθετικών υλικών που θα χρησιμοποιηθούν”.

Όπως δήλωσαν στρατιωτικοί αναλυτές στο RIA Novosti “Οι πιο προηγμένες στην αεροναυπηγική τεχνολογία χώρες γενικά δεν θα προχωρήσουν σε κατασκευή μαχητικού πέμπτης γενιάς αφού πλέον δεν προλαβαίνουν και δεν έχουν και κονδύλια, αλλά θα προχωρήσουν κατευθείαν στην έκτη μη επανδρωμένη γενιά. Η Ρωσία θα πρέπει να είναι εκεί και να θέσει ταυτόχρονα σε υπηρεσία το μαχητικό 6ης γενιάς, ενώ με την ύπαρξη του Τ-50 θα έχει απόλυτη κυριαρχία στα μαχητικά κάτω από την 6ης γενιά”. Δείτε τα πρώτα σχέδια που έχουν διαρρεύσει από τις προτεινόμενες σχεδιάσεις της Sukhoi (παρέδωσε ήδη blueprint στο υπουργείο Αμυνας) και της MiG.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Nέα μαχητικά αεροσκάφη από ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ κατασκευάζει ο Πούτιν!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications