Τρόμος για φοιτήτρια στα Χανιά!! Μαροκινός λαθρομετανάστης προσπάθησε να βιάσει φοιτήτρια
Τρόμος για φοιτήτρια στα Χανιά!! Μαροκινός λαθρομετανάστης προσπάθησε να βιάσει φοιτήτρια

Νύχτα τρόμου το Σάββατο για μια 20χρονη Χανιώτισσα φοιτήτρια η οποία παρολίγον να πέσει θύμα βιασμού.

Η άτυχη κοπέλα κοντά στα Διαστήρια Χανίων, όταν ένας νεαρός προσπάθησε να την βιάσει.Ευτυχώς η 20χρονη πρόλαβε να διαφύγει και καλώντας την αστυνομία έδωσε την περιγραφή του επίδοξου βιαστή.

Σχεδόν μια ώρα μετά, περιπολούντες αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν Μαροκινό, ο οποίος θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη. Και την άλλη μέρα θα ειναι έξω ξανα!

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Αυτά τα περιστατικά θα δίνουν και θα παίρνουν διαστάσεις χιονοστιβάδας, με τα πρακτορακια του soros (αυτά τα αναπηρα στο μυαλό λόγο του κομμουνιστικου μίασματος εκ γενετής!) και την πολίτικη ανοικτών συνόρων των κομμουνιστοριστερών μιασμάτων!αφου μετα το 1945 εξαπλώθηκαν παντού σαν πανούκλα!(πολλοι θα αυτοκτονουσαν αν ήξερα τι παίζει στα αλήθεια!!ειδικά οι γυναικες που γέννησαν και μεγάλωσαν κομμουνιστες τέρατα! 15 χιλιαδες ανθέλληνες κατά δήλωση τους κομμουνιστες μαζί με εβραιοελληνες σε μια σελιδα facebook που την έκλεισαν!με το όνομα ανθέλληνες όταν του ανέφερα εδω !!!)

και φυσικά ολα αυτά τα αποβράσματα και τέρατα της φύσεως ίδια με τους κομμουνιστες και χειρότερα ,θα κανουν ελεύθερα εισβολή στην Ελλάδα και Ευρώπη που τους παρουσιάζουν για κακομοίρηδες πόλεμου! αλήθεια έχει πόλεμο στο Μαρόκο; . Όπως το περιστατικό με τον οδηγό στο Ωραιόκαστρο και την αγέλη των εισβολέων στο χοτ σποτ που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και μέλη του ΕΚΑΒ, πετούσαν πέτρες σε διερχόμενους οδηγούς και πριν απο αυτά επιτέθηκαν και έκαψαν το αμάξι του οδηγού, και επιτέθηκαν σε εκείνον!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications