«Ράπισμα» και από τη Μελάνια Τραμπ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του συζύγου μου
«Ράπισμα» και από τη Μελάνια Τραμπ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του συζύγου μου

Ωστόσο αποδέχεται τη συγγνώμη του - «Δεν αντιπροσωπεύουν τον άνδρα που γνωρίζω. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα δεχθούν τη συγγνώμη του, όπως έκανα εγώ» αναφέρεται σε ανακοίνωση της

Απαράδεκτες και προσβλητικές χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για τις γυναίκες η σύζυγός του Μελάνια, αποδεχόμενη πάντως τη συγγνώμη του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ. «Δεν αντιπροσωπεύουν τον άνδρα που γνωρίζω. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα δεχθούν τη συγγνώμη του, όπως έκανα εγώ» αναφέρεται σε ανακοίνωση της.

Ο Ντραμπ Τραμπ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και μέσα στις τάξεις του στρατοπέδου των Ρεπουμπλικάνων, μετά την αποκάλυψη χυδαίων αναφορών του, σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Washington Post την Παρασκευή.

Στα στελέχη των Ρεπουμπλικάνων που καταδίκασαν τις δηλώσεις του Τραμπ προστέθηκε και ο υποψήφιός του για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς. Αξιωματούχοι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να ψηφίσουν τον προεδρικό υποψήφιο του κόμματός τους.

«Ως πατέρας και σύζυγος ένιωσα προσβεβλημένος από τα λόγια και τις πράξεις που φάνηκαν στο προ έντεκα ετών βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ που δημοσιεύθηκε χθες. Δεν μπορώ να ανεχθώ αυτές τις δηλώσεις και δεν μπορώ να τις υπερασπιστώ. Χαίρομαι που ο ίδιος εξέφρασε την την μεταμέλειά του απέναντι στον αμερικανικό λαό Προσευχόμαστε για την οικογένειά του και εύχομαι να βρει την ευκαιρία να δείξει στο αμερικανικό έθνος, αύριο (στο debate των υποψηφίων προέδρων) τι ακριβώς έχει μέσα στην καρδιά του» δήλωσε ο Πενς με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο ίδιος ο Τραμπ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις αναφορές τους λέγοντας ότι «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι τέλειος», ενώ δεσμεύτηκε ότι θα γίνει «καλύτερος άνθρωπος».Παράλληλα, μιλώντας στην Wall Street Journal διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εγκαταλείψει την κούρσα για την προεδρία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications