Μεγάλη απάτη με τη στημένη παράγκα στο Φοίνικα Θεσσαλονίκης!
Μεγάλη απάτη με τη στημένη παράγκα στο Φοίνικα Θεσσαλονίκης!

Τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορες αναρτήσεις με οικογένεια που ζει στην εξαθλίωση και μένει σε παράγκα περιοχή του Φοίνικα Θεσσαλονίκης διπλά στο Carrefour Μακεδονία.

Χρήστες στα social media κοινοποιούσαν την δημοσίευση με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα αλλα και χρήματα για την οικογένεια. Στο σημείο που βρίσκοταν η οικογένεια έσπευσαν πολίτες για δώσουν τρόφιμα, ρούχα και οτιδήποτε άλλο θεωρούσαν αναγκαίο. Μάλιστα η οικογένεια ''άνοιξε'' λογαριασμό στη τράπεζα με τους πολίτες να καταθέτουν ποσά.

Ωστόσο αυτό ήταν απάτη εις βάρος πολλων ανυποψίαστων πολιτών. Στο seleo μίλησε, η κ. Παυλίδου, αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας, αλληλεγγύης και ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς.

Όπως μας ανέφερε και η ίδια, η συγκεκριμένη οικογένεια έμενε στη συγκεκριμένη παράγκα μέχρι και το 2015, όμως μετά βρέθηκε ένα διαμερισμα στον Φοίνικα έναντι ενοικίου 10 ευρώ τον μήνα, το μόνο που έιχαν να πληρώσουν κανονικά ήταν την ΔΕΗ και την ΕΥΑΘ.

Η οικογένεια έφυγε από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, για την ακρίβεια το εγκατέλειψαν για να μείνουν στην παράγκα.Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όταν είδε το διαμέρισμα που έδωσε στην οικογένια, αντίκρυσε ένα σπίτι βρώμικο, δεν είχαν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα. Η οικογένεια δεν εμφανίστηκε πότέ ξανά από τότε στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα η κ.Παυλίδου αναφέρει πως δεν ήρθαν να πάρουν φαγητό, ο παππάς της ενορίας στον Φοίνικα πατέρας Κύρος τους πήγαινε το φαγητό. Η κ. Παυλίδου, αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας, αλληλεγγύης και ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς, τόνισε πως προσπάθησε ο δήμος να έρθει σε επαφή χωρίς όμως αποτέλεσμα από την πλευρά της οικογένειας. Να σημειωθεί πως, υπάρχουν και δύο ανήλικα παιδιά.

Ο δήμος θα κινηθεί νομικά για τη διευθέτηση του θέματος

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications